21.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XVI Nr. 6135
21.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XVI Nr. 6135

Fostul soț al lui Britney Spears, condamnat la închisoare!

Replica API 18 august 2022 363

Primul soț al lui Britney Spears a fost condamnat pentru intrare prin efracție și hărțuire, după ce a apărut neanunțat la nunta cântăreței americane, în luna iunie.

Britney Spears, Jason Alexander

Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, a pledat vinovat la toate acuzațiile. Un judecător l-a condamnat la 64 de zile în spatele gratiilor, pedeapsă pe care a ispășit-o deja. El a fost abordat de securitate, după ce a dat buzna la nunta lui cântăreței Britney Spears și cu partenerul ei, Sam Asghari, scrie click.ro.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Spears, în vârstă de 40 de ani, și Asghari, în vârstă de 28 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie privată la casa ei din comitatul Ventura din California, pe 9 iunie.

Dar pregătirile au fost întrerupte când Jason Alexander a dat buzna chiar în mijlocul pregătirilor evenimentului pe proprietatea fostei sale soții, Britney Spears. Cu puțin timp înainte, el a postat o poveste pe Instagram Live în care spunea că era acolo pentru a sabota nunta.

Videoclipul îl arăta plimbându-se prin casa lui Spears căutând-o și apoi intrând într-un pavilion unde se pregătea o expoziție mare de trandafiri.

El a susținut că Spears l-a invitat, spunând: „Ea este prima mea soție, singura mea soție”. Alexander a fost arestat și dus la o închisoare locală.

Jason Alexander, un prieten din copilărie de-al vedetei, și Britney Spears au fost căsătoriți în 2004, dar uniunea a fost anulată după 55 de ore.

Britney Spears

„El a reușit să-și găsească drumul spre proprietate și a fost confruntat cu securitatea”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției la acea vreme. „A avut loc o altercație cu ofițerii de securitate și acolo s-a produs conflictul... iar în timpul altercației s-a spart un obiect, așa că a fost acuzat și de vandalism”.

Ceremonia a avut loc în ciuda tulburărilor, și la ziua cea mare a lui Britney au luat parte vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore sau Donatela Versace.

În noiembrie, cântăreața a fost eliberată de sub o tutelă de 13 ani, prin care tatăl ei Jamie, controla multe aspecte ale vieții

Tatăl, mama și sora ei nu au fost invitate la nuntă după ce relațiile dintre Britney și familia ei s-au rupt iremediabil în urma tutelajului.

Spears l-a cunoscut pe noul ei soț, antrenor personal, în 2016, pe platoul videoclipului ei pentru piesa Slumber Party. Anterior, a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline din 2004 până în 2007.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914