REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fostul vice de la CJC, Cristinel Dragomir, îşi deschide restaurant unde se bea vin de la celălalt ex-vice, Cristi Darie

Fostul vice de la CJC, Cristinel Dragomir, îşi deschide restaurant unde se bea vin de la celălalt ex-vice, Cristi Darie

Replica API 17 mai 2018 | 00:01 1351

Foştii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir şi Cristi Darie sunt bine-mersi, departe de viaţa politică (la modul declarativ), preocupaţi de afaceri: unul cu localul pe care îl inaugurează săptămâna viitoare, în Satul de Vacanţă, lângă lac (fosta Histria), iar celălalt - cu vinurile de la crama Darie, vinuri pe care doritorii le vor regăsi şi în restaurantul unde Dragomir este acţionar minoritar. Acţionarul majoritar este acelaşi ca şi în cazul restaurantului Zodiac, unde, de asemenea, Dragomir are o "felie" din afacere.

B'Arca este un restaurant elegant, cu specific pescăresc, care se deschide săptămâna viitoare. Până atunci, adică joi, Dragomir a ţinut să se vadă cu presa la un borş de peşte, pentru a declara că vrea să obţină pentru localul său şi aviz de construire pontoane. Dacă va primi aceste avize, rămâne de văzut. Însă, de menţionat că acest local, cumpărat de la Gheorghe Bosânceanu, a avut iniţial astfel de pontoane.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tare De unde stii?
1
1
Ce bine le-ar sta impreuna in puscarie .... jegu asta de dragomir un turnator la dna...din cauza lui Niculae e in puscarie ..... si poate vede si Darie vezi ca asta cu care imparti o paine a depus si impotriva ta plangere....poate o sa ai ocazia sa il otravesti pana o sa vezi cu ochii tai
1
5
Bravo ! Dle. Dragomir cand va intoarceti in politica? Poate viitor Primar ca din cate vad dvs. faceti lucruri fata de altii care sunt pe posturi si iata ca nu se misca mai nimic in Constanta, ma refer in primul rand la emblematica noastra cladire CAZINOU. Pacat de o asa capodopera se ruineaza ceas de ceas.
0
5
Ca sa vedeti cine conducea treaba pe la Consiliul judetean Constanta. Cum de reusesc astia sa se pricopseasca pe aici ei avand mentalitate de carciumari?!
2
3
Asa se spala banii furati. Doar cu o parte din banii de la Al Stom, mi-am facut restaurant. E bineee
11
4
Si Zodiac si Imperial Ballroom, acum asta, o sa acapareze tot satul de vacanta hobbitul.
15
3
Taranusul buzoian si-a gasit in sfarsit vocatia. Anii in care i-a carat tava lui Nicusor reprezinta o adevarata scoala de alimentatie publica. Atentie potentiali clienti, hobbit-ul are prostul obicei de a musca de cur, cand nu te astepti.
14
5
La cat au furat, au cu ce...
18
3
Bravo, Cristi! Cand revii in politica? Avem nevoie de specialisti ca tine!
6
22
BRAVOO ! Histria era o ruina !!! oameni ca Bosanceanu o tineau in ruina !!!!!!!!
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614