REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul viceprimar al Constanței își demolează vila din Mamaia. În locul ei face un bloc cu 8 etaje

Fostul viceprimar al Constanței își demolează vila din Mamaia. În locul ei face un bloc cu 8 etaje

Replica API 11 septembrie 2019 | 14:53 572

Stațiunea Mamaia continuă să se dezvolte din punct de vedere al spaţiilor de cazare.

Fostul viceprimar al Constanței, Nicolae Nemirschi, intenționează şi el să investească, alături de alți afaceriști, într-un imobil cu 8 etaje, în centrul stațiunii Mamaia, zona Cazino, pe partea cu lacul, mai exact în locul vilei Promesse, pe care o deține în prezent. În acest sens, fostul ales local a solicitat, prin SC Promedas Mamaia SA, de la Primăria Constanța certificatul de urbanism în vederea desființării imobilului P+1E+M.

Alături de soții Nemirchi, vor investi în imobilul ce va avea destinația alimentație publică, și soții Mariana și Tudorel Economu, prin SC Deco Horeca SRL. Amplasamentrul este compus din mai multe terenuri aparținând SC Deco Horeca, SC Promedas SRL, dar și Cameliei și lui Nicolae Nemirschi. În total, după alipire terenurile, va rezulta suprafața de 1905 mp.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nenorocitu asta a stat pe faleza nord,linga reyna,acolo era un spatiu pe malul marii.A venit cu Mazare intr-o zi de octombrie 2004 si a imspectat terenul pe care legea spunea ca nu e voie sa se construiasca la mai putin de 20 metri de malul marii.A doua zi au venit utilajele si s-au pus pe construit vile si blocuri.Parcari ioc,spatii verzi ioc,parcuri de copii ioc,numai betoane...plus ca a delapidat juma de mion cand a fost ministru,un nenorocit care a pus umarul.la diatrugerea orasului
7
0
Cine a futut maimuta , asta e intrebarea care framinta Romania !
5
1
Ce vremuri traim!Cum de nu au frica de Dumnezeu acesti corupti!?Totul se plateste ,n o sa aiuba parte de betoane, ptr ca sint facute pe suferinta oamenilor care au muncit cinstit dar cu salarii de mizerie ,din cauza hotilor!
11
0
ce nu spune nimeni p aci, este faptul real k acolo se toarna structura in draci, turnau p la etaju 3 placa in luna august, la cate pachete ati inghitit gusterilor, ori nu mai comentati, ori inghititi si pishatu si fekalele shekerului
7
0
E chiar un om deosebit. Nu il cunoasteti si va dati cu parerea... natie
3
17
da - i ma - tii la muie , i-au dat filipinezii si i-a placut Daca nu ii dam noi . si ei si tie !
0
12
pai daca a scapat de urmarire face blocuri cu bani de la ma-sa. Mai e putin si incepe si hotul fagadau sa faca blocuri. Si el a scapat ! Cica fapta nu exista !!! La toti muie cu mult cacat inclusiv justitiei partase la jaf !!!
20
3
nu mai vinde nimeni in Mamaia, majoritatea cu blocuri sunt in litigiu sau faliment.
15
1
Nu numai viceprimar dar si ministrul mediului pentru o perioada. Iar daca rascoliti veti vedea ascensiunea moldoveanului inscaunat la Constanta.Si uite asa de la viluta la zgarie-nori, pe care le va lasa mostenire beizadelelor.
16
2
Nu mai vorbiti de justitie ca vomit in jeturi. Luati mana de pe justitie, lasati-o sa-si faca treaba...cu noi cazuri gen Caracal.
13
0
D.N.A.este tot acolo unde a fost si pana acum dar nu uita ca i s-a schimbat capul,acum angajati primesc ordine de la doamna FLOREA.ADINA.
24
2
Dezvolarea Statiunii Mamaia nu are limite. Va fi mai frumos ca in Manhattan. Bucurati-va !
13
13
nu-i mai numiti pe indivizii astia "afaceristi" ca nu sunt .sunt numai niste jegosi care au profitat departid si de functii si au facut si au furat tot ce au vrut in orasul asta .
31
2
tu-va rasa-n cur de scursuri, ati furat orasul asta pana l-ati distrus. Poate va veni si ziua aia cand veti da socoteala in fata cetatenilor, legii si...lui Dumnezeu
25
3
Cta a fost devalizata de fostii primari si vicaprimari ---numai doi sint inpuscarie restul fac investitii cu banii orasului---Asta-i justitie ? Mai au sip pensii speciale de nerusinati ce sint
28
1
Nemirschi il cheama, ati mancat un s din nume.
13
0
sa-i sugi pula , saracule invidios ! el ramane stabil iar tu un cersetor ca toti ofticatii care comenteaza , muie voua trantorilor !
5
43
DNA unde p.mea esti!!!!!!!
31
5
Sa fie sanatosi, nu or o sa traiasca 1000 de ani asa ca sunt multumit ca niste lepre vor ajunge la 2 metrii sub pamant si blocul o sa le fie umbra...
20
3
da nu se intreaba nimeni de unde are el vila aia?
46
2
asta mai are si sediul bancii reiffeisen , ar trebui sa se duca dupa fasole ca era preten cu el la foloase si spagi
39
0
D.N.A sa vina sa va ia ! Cum plan un bugetar de viceprimar isi permite vila in centrul statiunii Mamaia ???
51
4
Au mostenit vila si terenul de la strabunici ,hai ca iar e bine...
53
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218