REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fostul viceprimar din Deleni, în conflict cu o angajată a primăriei

Fostul viceprimar din Deleni, în conflict cu o angajată a primăriei

Replica API 30 septembrie 2013 | 00:00 217

Când nu e ameninţată cu bătaia, nu-şi poate înregistra contractele de arendă

Când nu e ameninţată cu bătaia, nu-şi poate înregistra contractele de arendă

Scandal în Primăria Deleni! Fostul viceprimar al localităţii, Marina Filicea, care este în prezent consilier local din partea PDL, nu reuşeşte să înregistreze un contract de arendă pentru că... nu vrea angajata de la Registrul Agricol. Nu este prima dată când, susţine Filicea, are probleme cu angajata primăriei. Anul trecut era să mănânce bătaie de la soţul acesteia.

Marina Filicea întâmpină de fiecare dată probleme atunci când are nevoie de un serviciu al Primăriei. Ea spune că nu este tratată ca orice contribuabil şi de fiecare dată se iscă scandal atunci când are nevoie de un aviz sau vrea să înregistreze un act. "Am venit să iau un certificat fiscal, să înregistrez un contract de arendă. Fata de la Registrul Agricol mi-a spus să fac cerere, să o las să-l verifice şi să vin după trei zile. Îmi trebuie o ştampilă şi o viză. Nu spune în nici o lege că un contract de arendă trebuie să stea o săptămână până se eliberează o viză", susţine fostul viceprimar. Aceasta a mai precizat că nu este prima oară când are probleme cu funcţionarul public. Anul trecut, era cât pe ce să fie luată la bătaie de soţul angajatei. "Nu este prima oară când sunt tratată astfel. În iarnă era să mănânc bătaie de la soţul ei. Nu se poate aşa ceva. Trebuie să fiu tratată ca orice contribuabil", a mai precizat fostul edil. De ce s-a ajuns la situaţia aceasta? "Am fost primar, am candidat împotriva primarului", a precizat Marina Filicea. Aceasta spune că va deschide o acţiune în instanţă, dar îi va face funcţionarului public şi o plângere la poliţie. Ce spune primarul Marian Dan despre ceea ce se întâmplă în ograda lui? "Ce scandal? De ce? Păi, trebuie să-l verifice. Să stea acolo până i-l verifică", a spus alesul local.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218