REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fostul viceprimar PNL al Constanței, Aurel Butnaru, spulberat pe trecerea de pietoni! Video

Fostul viceprimar PNL al Constanței, Aurel Butnaru, spulberat pe trecerea de pietoni! Video

Replica API 27 iunie 2022 | 00:00 22576

Teribilismul, alcoolul, substanțele interzise, inconștiența și lipsa experientei la volan fac, zilnic, sute de accidente și victive, unele mai puțin grave, altele mortale, numărul acestora fiind, din păcate, în creștere. Romania este a doua țară din UE, după Bulgaria, cu cele mai multe decese calculate la un milion de locuitori. Motivul? Autoritățile ar trebui să-l găsească și să ia măsuri mai drastice pentru prevenirea acestor tragedii. O tragedie a avut loc și în familia fostului viceprimar PNL al Constanței, Aurel Butnaru, care a fost, efectiv, spulberat, pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada, în dreptul hotelului Parc, din Mamaia. S-a întâmplat duminica trecută, pe 18 iunie, în jurul orelor 21.30, pe trecerea de pietoni de la intrare în stațiunea Mamaia. Fiica acestuia a venit într-un suflet la fața locului și și-a găsit tatăl cu fața în jos, cu fracturi multiple și cu picioarele rupte. Vinovatul? Numele lui este Nicu Dăileanu, de 41 de ani, din Cogealac.

Aurel Butnaru, fostul viceprimar PNL al Constanței și proprietarul hotelului Parc din Mamaia, trece prin momente crâncene, la fel și familia lui, după ce un iresponsabil din Cogealac care circula pe bulevardul Mamaia, cu viteză foarte mare, l-a izbit, fără să frâneze sau să reducă viteza în apropierea unei treceri de pietoni, așa cum prevede legea.

După impact, șoferul și-a văzut mai departe de condus însă, după câțiva zeci de metri, și-a dat seama, probabil, ce a făcut, și s-a întors, dând cu spatele, după cum se poate vedea în imaginile pe care cotidianul Replica le prezintă în exclusivitate.

Cum s-a întâmplat totul!

După cum se poate vedea și în imagini, Aurel Butnaru traversează strada pe trecerea de pietoni, spre hotelul Parc. Se asigură, participanții la trafic îl văd, îi dau prioritate însă, în momentul în care ajunge pe cealaltă bandă, din partea dreaptă, dinspre Pescărie, spre Mamaia, apare o mașină cu viteză foarte mare care efectiv, în spulberă pe Aurel Butnaru. Șoferul și-a văzut mai departe de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar realizează, după câteva zeci de metri, ce a făcut și se întoarce.

La fața locului a ajuns imediat fiica lui Aurel Butnaru, care și-a găsit tatăl cu fața în jos, picioarele rupte și fracturi multiple. După un timp, la fața locului au ajuns și polițiștii, care l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, care ar fi ieșit negativ. Nu stim dacă a fost testat și pentru substante interzise. Șoferul le-a spus polițiștilor că ”doar a agățat victima, care venea din dreapta” deși, se vede foarte clar pe camerele de supraveghere, cum s-a petrecut accidentul.

Aurel Butnaru, internat acum, în stare gravă, la un spital din București

În acest moment, Aurel Butnaru este internat într-un spital privat din București, după ce initial fusese internat la Constanța. Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru Replica, un membru al familiei: ”Accidentul s-a petrecut la ora 21.30, pe trecerea de pietoni din fața hotelului Parc. A fost dus la spital, i-au făcut un computer tomograf, apoi l-au băgat într-un salon cu alte personae. Nu s-a mai ocupat nimeni de el. Am decis să-l transferăm la București, iar acolo am aflat că avea hemoglobina scăzută, având nevoie de sânge. La Constanța nu ni s-a spus că are nevoie de sânge”.

Starea lui Aurel Butnaru, destul de gravă

Potrivit familiei, fostul viceprimar a suferit o operație la un picior, urmând să fie operat și la celălalt. Urmează alte operații, întrucât are fracturi multiple, la vertebre și la bazin.

În timp ce Aurel Butnaru se luptă pentru viața lui, pe patul de spital, șoferul circulă, în continuare, nestingherit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cerem pe această cale Poliției Române și organelor de cercetare penală să se ocupe serios de acest caz extrem de grav, iar dosarul să nu rămână uitat într-un sertar pe care se așterne praful.. sau mușamalizat.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai esti si acum pe zona sa stergi comentariile?
1
0
Suggg pwla lu Nicu Daileanu si fac pe justitiara apoi modific articolul si sterg comentariile rautacioase pentru ca sunt o batozza infectta
1
0
Se intoarce roata
0
0
Traim in democratie, iar institutiile publice fac doar ceea ce vrea populatia. In cazul de fata, populatia nu doreste ca legea sa fie aplicata, prin urmare, nu exista filtre si altele.
1
0
Karma ...fix in fata casei.. construita chiar in.parcul Tabacarie... de' era vice
1
0
Mascariciul nu a vrut camere de filmat in oras...sa nu fie surprins in defect...acesta este rezultatul ...MONTATI CAMERE IN TOT ORASUL .***i stati cu ochii pe toti obraznicii ce nu respecta nicio regula...la Delfinariu...desi de cateva luni bune este interzis sa efectuezi virajul la stanga de pe str Zorelelor...sunt o gramada de personaje care iti rad in nas...daca ati monta o camera fix in intersectie...si le-ati trimite amenzile in posta sa vedeti ce s-ar linisti...dar in orasul asta fiecare face ce doreste...bine ca avem sensuri unice..
5
0
Nu va puneti semne de intrebare ca multe gunoaie au chip de om si omul nu mai este respectat de alti semeni ca el
2
0
Poate a baut prea mult cu prietenul lui de pahar Musat Mihalache cu care a furat ca in codru cand era la putere!
3
0
daca pe timpul cat a fost viceprimar implementa un sistem semaforizat pentru pietoni ca in Germania probabil azi nu il mai lovea nici o masina
1
0
Lipseste, la noi numai cu teroarea faci treaba, sa vad unu care in viata lui nu a trecut prin loc nepermis sau nu a depasit 50 in localitate ca il mananc nemestecat! Dar cand nu o patesti tu poti comenta la nesfarsit pe tema asta. Cat despre ziua judecatii, nimeni nu scapa
0
0
In prima voastra postare , xxxxxllll - ul vostru a afirmat ca replica plm v-a urmarii cu mare , f mare atentie desf anchetei in acest caz. Pacat de omul ala , de oasele luu , de sanatatea lui iar golanul care rula ca pe campu' lui masa , sa plateasca in fata legii. La fel ar trebui sa se desf lucrurile in zecile de accidente in care o p******a cica a incurcat pedalele si un om si-a pierdut picioarele , un altul a murit si tot asa. Ba m****a , daca inteligenta ti-ar fi proportionala cu gabaritul , poate ai intelege ca a face presa inseamna sa prezunti situatia obiectiv . Tu insa..
3
1
A refuzat interventia chirurgicala la Cta si s-a transferat la Buc nemultumit ca nu erau rezerve si trebuia sa stea impreuna cu alti pacienti.
2
0
Chiar daca traversezi pe marcajul pietonal... beleste ochii si asigura-te, nu sari in fata masinilor sa traversezi ca boul la pascut ! Cica , viceprimarul asta tot timpul umbla imbibat de vodca .
2
0
Sa auzit mai devreme ca a decedat
0
0
Dar nu se zice daca s-a stabilit alcoolemia si pt cel accidentat ?!? Ca nea Aurica este de la primele ore ale diminetii aburit !
1
0
Trecerea aia de pietoni este intre hotelul lui si vila lui. Toata ziua trecea pe acolo si era suparat ca astia nu opresc sa treaca dumnealui. circulatia este abundenta si nimeni nu se asteapta sa fie acolo trecere de pietoni pentru o persoana!
1
0
Mirella P****l ii sugee puula lui Gurzu
1
0
reduce ulea viteza pentru nasul lui. Sa caste ochii la traversare, altfel ii paraie osul. Daca incetinesc si re-accelerez imi arata in bord cum omor copacelul, ori UE ne spune sa fim verzi, asa ca merg constant.
0
0
Radare fixe si opritoare in toata statiunea Mamaia, eventual si filtre RAR pentru toate trompetele de esapamente care polueaza fonic.
0
0
Lumea nu vrea ca legea sa fie aplicata, prin urmare, politia nu o aplica.
0
0
Sa-i s**i puula lui Nicu Daileanu daca mai stergi comentariile, Mireloooo
1
0
Fiisa lu Butnaru sugea p**a la Club Motor in Mamaia. Sa crape in spit de hot nenorocit.
3
0
Suugi puula, Gurzule si muuie MIRELLA, JUSTITIARA PIZDIIIII
1
0
daca citesti articolul asta te bufneste rasul. Deci doar la smecheri trebuie politia sa-si faca datoria. Pt muritorul de rand nu este nevoie, dupa mintea celor de la Replica
1
0
pai daca si a facut casa in dreptul trecerii de pietoni ,cine mama dracului i a dat lui voie sa faca casa in parc ,ala este vinovat moral.ha, ha,ha.
0
0
Mai Jeane aici unde sunt eu toti soferi reduc atat de mult viteza cand se apropie de o trecere pt.pietoni ca si un copil daca ii sare in fata soferul are timp sa opreasca pentru ca toti stiu ca in caz de accident nu scapa,ii baga politia la conduita preventiva shoferul facanduse vinovat de neacordare de prioritate daci ramane fara carnet,este bun de plata"amenda,celtuieli de spitalizare pt cel lovit,despagubiri in civil",iar daca pietonul moare atunci shoferul ajunge si la puscarie.Asha este legea si este valabila pentru toata lumea indiferent de nume,functie,ect.
1
0
cineva FOSTUL MILITIAN 2 de pe yt?
1
1
Spitalul Judetean Constanta, nu mai este spital de ceva vreme, de cand nu mai sunt cadre profesionale!! Au fost bagati pe pile , " numai medici" nu sunt cei de acolo!!
2
0
Imi pare rau de ce i s-a intamplat dlui Butnaru , dar marea majoritate a pietonilor nici nu se uita intra direct pe trecere.
0
2
Imi pare rau pentru el. Insanatosire grabnica. In alta ordine de idei, dansul a fost de acord cand baiatul prietenului sau, conu Albu, a omorat un nevinovat, rupt de beat fiind, si a scapat de inchisoare? Sa vedem daca justitia e la fel pentru toata lumea sau e subiectiva. Sanatate.
1
0
Ca sa te loveasca o masina pe trecere trebuie sa fii mare dobitoc sa treci ca bovena fara sa fi pregatit sa te feresti daca apare vreun bivol la volan. Dar aici a fost si karma cum sa ai hotel in Romania din munca cinstitaa
2
0
Primarul lui peste din Mangalia cand astupi gropile din centrul orasului si din tot orasul?
0
0
Nepasarea naste monstrii... Furati furati ca o sa fiti accidentati.....
2
0
Dintre droguri alcool la volan si acest caz? Este clar ce s a intamplat.dar voi,in acest caz,cereri justitie.pai fi su lu Iorgulescu a omorat 1 om drogat si beat.ce face fi su lu iorgulesvu?pe lacul Como zilnic.se da cu barca.dar cand esti pres si sluga la comanda scrii.mirelo devi p******a pe zi ce trece.solutia e simpla.filtre non stop la intrare mijloc si iesire din mamaia.radare fixe.si treceri de pieroni super iluminate.si aia e.
0
0
DE CE sa cerceteze serios? Ca i vice sau primar? Lasa sa fie uitat ca restul oamenilor normali. Nu s zei, ci doar penali care fura si nu fac nimic bun. Cetateanul de rand, muncitor care tine in carca tara..aia trebuiesc apreciati si protejati..nu penalii
1
1
...au condus CONSTANTA zeci de ani , cand politzaii de la Circulatie aveau interzis de catre seful lor- un inginer mediocru si infumurat , acum la pensie , sa opreasca betzivii si drogatii in statiunea Mamaia ! Iar acest Butnaru , care si-a construit o vila tocmai in Parcul Tabacarie a fost la conducerea orasului impreuna cu toata gasca !
2
0
se pare ca mai exista si ceva justitie divina ptr hoti.pe cind zanfir iorgus,pitziponcul radu si alti borfasi?
3
0
Imputit din Cogealac.SA ZACA IN PUSCARIE IDIOTUL!
1
1
se vede clar ca sunteti aserviti politicului. asa pozitie de ghiocel, rar mai vezi, mirela! ala a gresit...taranusul trebuia sa stea cu fumeganda la tara..asta hot si propietar de hotel..nici nu stii unde sa te mai uiti..
2
0
Un hot in minus. Cam tarziu.
1
1
A scapat din rezervatie de la Cogealac, cipanzeul !
2
1
E simplu frate, amenzi ca la balamuc si taxe ca la balamuc. Fwtwti cogealacul mortilor matii. Ia sa bage taxe pe tot sa vedem daca ii mai da mana lu cogealac sa vina la mamaia. Sa ramana acolo la el la serata.
1
0
cumva se pare k il ajung.. blestemele, acest milionar..dubios..e regretabil ce s intamplat dar si trecerile de pietoni nici macar nu sunt iluminate cum trebuie, datarita acestui primar care a demontat si cabinele din statii ,si oamenii stau in ploaie k animalele, in frig,..rusine chitz ,chitz ai distru orasul, numai groi de un an si nimic bun, dati demisia de onoare
2
0
Adica conform jurnalistilor replica doar daca esti patron si politician politia trebuie sa si faca datoria? Pt restul prostilor nu conteaza. P******i mai sunteti
2
0
Era sa mor si eu asa. Consider ca e o problema faptul ca oamenii circula cu foarte mare viteza, politia si primaria dorm si nu fac nimic in acest sens, cred ca din cauza ca multi din primarie si politie locuiesc in Mamaia Nord si vor sa ajunga repede acasa, dupa program.Toti din cei implicati au victimele pe constiinta.
2
0
Locuiesc in Mamaia de ceva timp si am vazut o multime de accidente cu sau fara victime. Rezolvarea e foarte simpla numai ca autoritatile se complac intr-o nepasare si tergiversare a tragediilor, continua. N-ai cum sa-i opresti pe oameni sa nu mai calce pedala pe 3 benzi pe sens, decat prin radar fix, intrare-iesire gen Austria sau prin montarea de opritoare destul de inalte, semnalizate corespunzator, inainte de fiecare trecere de pietoni.
2
0
Taci fa, Mireloo, justitiara pizdiii
0
0
E grav ce sa intamplat , dar cum adica madam xxxxxxxlllllll " cereti in acest caz ..." de ce nu aveti, neispravitilor , aceiasi atitudine si in zecile de alte asemenea situatii ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920