REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fotbal: Antrenorul Paulo Fonseca va părăsi echipa AS Roma la finalul sezonului

Fotbal: Antrenorul Paulo Fonseca va părăsi echipa AS Roma la finalul sezonului

Replica API 5 mai 2021 | 00:00 1126

Antrenorul portughez Paulo Fonseca va părăsi clubul italian de fotbal AS Roma la finalul sezonului, a anunţat gruparea de Serie A, marţi, citată de agenţiile internaţionale de presă, citate de Agerpres.

Paulo Fonseca

Anunţul a venit cu două zile înainte ca giallorossi să joace meciul cu Manchester United, pe Stadio Olimpico, în manşa secundă a semifinalelor Europa League, după ce Roma a fost învinsă pe Old Trafford cu 6-2.

''Chiar dacă rezultatele nu au fost întotdeauna cele aşteptate, ştim că (Fonseca) lasă multe elemente pozitive şi vom continua să lucrăm pentru dezvoltarea lor, precum numeroşii jucători tineri şi talentaţi pe care i-a încurajat să progreseze şi evoluţia noastră în acest sezon în Europa League'', a declarat managerul general al clubului, Tiago Pinto.

''Construim un drum spre succes la Roma, iar Paulo a avut un rol important în asta'', a adăugat conducătorul clubului.

Fonseca a condus-o pe AS Roma la clasarea pe locul cinci în ediţia trecută în Serie A, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate în acest sezon. La un moment dat, AS Roma a părut drept candidată la clasarea în primele patru în acest sezon, ceea ce ar fi însemnat un bilet pentru Liga Campionilor, însă a obţinut o singură victorie în ultimele opt etape şi se află acum pe 7 în clasament.

''În aceşti doi ani am avut o serie de suişuri şi coborâşuri, dar întotdeauna am dat totul pentru acest club şi acest oraş, care a fost primitor'', a afirmat tehnicianul lusitan.

''Aş vrea să le mulţumesc suporterilor echipei AS Roma, jucătorilor şi tuturor celor care au ajutat în această călătorie. Încă mai avem meciuri importante în acest sezon pe care vrem să le câştigăm'', a mai spus Fonseca.

Presa din Italia relatează că Maurizio Sarri, fost antrenor al echipelor Napoli, Chelsea şi Juventus, ar urma să îl înlocuiască pe Fonseca.

Paulo Fonseca le-a mai antrenat în cariera sa pe FC Porto şi Sporting Braga, după care a preluat-o pe Şahtior Doneţk, reuşind trei eventuri consecutive înainte de a veni la Roma în 2019.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102