REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fotbal: Cristiano Ronaldo îl acuză de minciună pe redactorul şef de la France Football

Fotbal: Cristiano Ronaldo îl acuză de minciună pe redactorul şef de la France Football

Replica API 1 decembrie 2021 | 00:00 741

Atacantul Cristiano Ronaldo a afirmat pe reţelele de socializare, cu puţin timp înainte de decernarea ''Balonului de Aur'' că redactorul şef al revistei France Football, Pascal Ferre, minte în privinţa rivalităţii sale cu Lionel Messi, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Cristiano Ronaldo

Ferre a declarat vineri în New York Times că singura ambiţie a atacantului de la Manchester United este să se retragă cu mai multe Baloane de Aur decât rivalul său Lionel Messi, care luni a primit un nou trofeu, al şaptelea din cariera sa, decernat de France Football.

''Pascal Ferre a minţit, el s-a folosit de numele meu ca să se promoveze şi să-şi promoveze publicaţia la care lucrează, a scris Ronaldo pe Instagram. Este inacceptabil ca persoana responsabilă de atribuirea unui premiu atât de prestigios ar putea minţi în acest fel, în absolută lipsă de respect pentru cineva care a respectat întotdeauna France Football şi Balonul de Aur''.

Cristiano Ronaldo, cu cinci Baloane de Aur în palmares, a adăugat că ''mereu am câştigat pentru mine şi pentru cluburile pe care le reprezint, am câştigat pentru mine şi pentru cei care mă iubesc. Eu nu câştig împotriva cuiva. Cea mai mare ambiţie a mea este să câştig titluri naţionale şi internaţionale pentru cluburile pe care le reprezint şi pentru selecţionata ţării mele. Marea ambiţie a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toţi cei care vor să devină fotbalişti profesionişti. Marea ambiţie a carierei mele este să-mi las numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial''.

Portughezul s-a clasat pe locul 6 în ancheta France Football din 2021 şi nu a prins podiumul trofeului Balonul de Aur pentru prima oară din 2010.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614