REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fotbal: Dinamo anunţă trasferul mijlocaşului Nabil Jaadi şi al încă unui fundaş

Fotbal: Dinamo anunţă trasferul mijlocaşului Nabil Jaadi şi al încă unui fundaş

Replica API 16 februarie 2019 | 00:00 187

Ionel Dănciulescu

Clubul de fotbal Dinamo îl va legitima pe mijlocaşul marocan Nabil Jaadi (22 de ani), care se antrenează de câteva zile cu lotul condus de Mircea Rednic, şi va mai achiziţiona un fundaş până la finalul perioadei de transferuri.

Team managerul Ionel Dănciulescu a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Nabil Jaadi, care e fratele lui Reda Jaadi, aflat deja la Dinamo, va efectua vizita medicală după care va semna contractul. "Nabil este la noi, se antrenează cu lotul, iar luni va face vizita medicală. Dacă totul va fi OK va semna un contract cu Dinamo", a spus oficialul dinamovist.

El a explicat că transferul fundaşului slovac Ivan Hladik a căzut: "Pur şi simplu nu s-a ajuns la un numitor comun cu jucătorul. El a avut şi ceva probleme medicale şi din păcate nu a mai semnat cu Dinamo. Şi nouă şi lui ne pare rău că nu am ajuns la un consens, dar asta e viaţa".

Prezent la conferinţa de presă, antrenorul Mircea Rednic l-a completat pe Dănciulescu: "Rămâne să discutăm în vară cu Hladik. Pentru că noi avem nevoie de un jucător care poate să intre acum, nu peste o lună".

Rednic a declarat că marocanul Nabil Jaadi este un jucător polivalent care va ajuta echipa în perioada următoare: "L-am văzut la antrenamente pe Nabil şi m-a convins. E un jucător tânăr, de perspectivă, şi poate să ajute echipa. În plus, va crea concurenţă pe benzi, dar el poate să joace şi la mijlocul terenului. E un jucător polivalent care are calităţi. Iar în condiţiile în care l-am luat, eu spun că am făcut o afacere".

Până în 25 februarie, când se va încheia perioada de transferuri, Dinamo va mai achiziţiona un fundaş, a anunţat antrenorul. "Uşor-uşor jucătorii noi s-au adaptat la ceea ce le cer eu. Din punct de vedere fizic stau mai bine acum. Păcat că în banda dreaptă nu avem soluţii... am încercat, dar pe ultimii metri am ratat două transferuri. Dar mai avem până pe 25 februarie (n.r. - data limită pentru efectuarea transferurilor). S-ar putea să mai vină maximum un jucător. Trebuie să ne întărim în apărare, acum Deian Sorescu e suspendat şi nu am soluţii. Pot să improvizez la un meci, dar nu de multe ori. Trebuie să am concurenţă la nivelul nostru. Deci aş mai avea nevoie de un jucător care să poată juca atât fundaş central, cât şi fundaş dreapta. Avem soluţii, sper că azi sau mâine se va face", a precizat Rednic.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218