REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fotbal - Europa League: Arsenal nu ştie dacă va conta pe Aubameyang şi Odegaard în returul cu Slavia Praga

Fotbal - Europa League: Arsenal nu ştie dacă va conta pe Aubameyang şi Odegaard în returul cu Slavia Praga

Replica API 15 aprilie 2021 | 00:00 1040

Tehnicianul echipei de fotbal Arsenal Londra, Mikel Arteta, a recunoscut miercuri că nu ştie dacă va conta pe căpitanul formaţiei, atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, şi pe conducătorul de joc Martin Odegaard în meciul de joi cu Slavia Praga din returul sferturilor de finală ale Europa League, transmite AFP, citată de Agerpres.

Pierre-Emerick Aubameyang

Aubameyang şi Odegaard, împrumutat în această iarnă de la Real Madrid, nu au participat la antrenamentul de marţi. Atacantul gabonez este bolnav, iar mijlocaşul norvegian are o problemă la gleznă.

"Totul va depinde de cum se simt când se trezesc. (Marţi) niciunul dintre ei nu se putea antrena. Să sperăm că (miercuri) va fi o zi mai însorită şi poate că lucrurile vor sta mai bine", a declarat Arteta într-o conferinţă de presă.

În returul de la Praga, "tunarii" nu vor conta nici pe fundaşii David Luiz şi Kieran Tierney, accidentaţi la genunchi.

Martin Odegaard

Meciul tur s-a încheiat 1-1. Slavia, campioana Cehiei, la care joacă Nicolae Stanciu, a eliminat în această ediţie de Europa League două formaţii britanice, Leicester City şi Glasgow Rangers, formaţia lui Ianis Hagi.

Arsenal are programat un ultim antrenament miercuri înainte de a pleca în Cehia, unde se va putea baza pe mijlocaşii Bukayo Saka şi Emile Smith Rowe, care nu au jucat duminică împotriva lui Sheffield United. Primul a avut probleme la coapsă, al doilea, la gleznă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614