REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fotbal: Ianis Hagi - Dezamăgirea e mare, dar nu asta e faţa echipei naţionale

Fotbal: Ianis Hagi - Dezamăgirea e mare, dar nu asta e faţa echipei naţionale

Replica API 11 octombrie 2020 | 00:00 1397

Fotbalistul român Ianis Hagi, a afirmat, duminică, la finalul meciului pierdut cu 0-4 în Norvegia, că scorul reprezintă o umilinţă, dar a precizat că nu asta este faţa naţionalei pregătite de Mirel Rădoi.

Ianis Hagi

"Dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este faţa echipei naţionale. Am prins din nou o zi mai puţin bună şi nu avem nimic altceva de făcut decât să ne uităm la următorul meci. Suntem jucători de echipă naţională şi dacă stăm să ne plângem după fiecare meci nu ajungem nicăieri. Jucăm acasă cu Austria şi trebuie să câştigăm, e o singură soluţie. Noi colectiv nu am jucat bine şi apoi individual nu am putut da randament. Sper ca meciurile următoare să jucăm colectiv mai bine. Îmi menţin părerea că avem jucători de calitate care pot face diferenţa şi care pot face lucrul ăsta la un nivel şi mai mare", a spus Hagi la ProX, scrie Agerpres.

El speră ca jucătorii tineri care au făcut pasul către echipa de seniori să înveţe din greşelile făcute în meciurile cu Islanda şi Norvegia: "Noi suntem la un început de drum, cu noul selecţioner, probabil că nu am reuşit să aplicăm pe teren ceea ce se transmite de pe margine. În rest nu ştiu ce să zic, a fost o diferenţă mare şi supărarea este mare, nu vreau să zic vreo prostie la supărare. Suntem la început de drum, probabil că înfrângerile astea ne vor face mai buni şi vom învăţa din aceste greşeli".

Naţionala de fotbal a României a fost surclasată de echipa Norvegiei cu scorul de 4-0 (2-0), duminică seara, pe Ullevaal Stadion din Oslo, în Grupa 1 a Ligii B din Liga Naţiunilor. După ce a ratat calificarea la EURO 2020, România a fost învinsă fără drept de apel şi de Norvegia, într-un meci în care scorul putea fi şi mai mare.

România va întâlni, miercuri, de la ora 21:45, la Ploieşti, naţionala Austriei, într-un meci din cadrul Grupei 1, Liga B a Ligii Naţiunilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Partial ai dreptate Gogule,Radoi este vinovat ca inca mai cheama la nationala jucatori ca:Hagi,Tosca,Manea,R.Marin,Cicaldau fotbalisti care si-au aratat limitele si la nationala dar si la Viitorul sau Craiva umde au jucat bine pentru campionatul Romanesc dar cum au scos echipele astea capul in Europa cum au luat bataie de la oricare echipa pe care au intalnito,tocmai pentru ca ce fotbal se joaca in Romania nu se joaca in Europa.
1
0
Eu nu inteleg, ce cautau norvegienii pe teren daca juca Romania??
1
0
Vorba lui Cornel Dinu, inainte ca sa te faci membru de partid trebuia sa pleci de la pionieri, utc si dupa ajungeai membru. Radoi a trecut direct fara utc!!!!
4
0
ianis , nationala nu e scoala de fotbal unde veniti ca sa invatati sa jucati . la nationala trebuie convocati profesionisti si nu pusti care joaca fotbal mingicaresc ca in curtea scolii . ce joaca Haaland care are 20 de ani si ce jucati voi ? alde puscas , marin , manea , inclusiv tu .
6
0
da care e fata, ca nu o prea vedem, o nationala cu asa zise vedete cu fotbalisti care s-au nascut talente si au ramas sperante!!!
5
0
Vinovatii sunt Nelu Tataru, Raed Arafat, Ludovik Orban, care au dat ordin ca echipa Romaniei sa joace cu mastile pe figura tot meciul pentru a nu lua Covid 19. Covid 19 nu au luat, dar au luat bataie la scor de maidan, 4-0, asa ca, data viitoare jucati cu mastile jos. Salutari de la Gica Hagi.
4
3
Esti contrazis de jocul vostru domnule Ianis. Nu aveti mentalitatea unui jucator profesionist. Cele 4 goluri, au fost ca in curtea scolii... Nu sa vazut nimic la voi... Pacat de Radoi...
7
0
nulitatilor!!!!!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102