REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fotbal: Ibrahimovic, de la AC Milan, lasă să planeze îndoiala în privinţa viitorului său

Fotbal: Ibrahimovic, de la AC Milan, lasă să planeze îndoiala în privinţa viitorului său

Replica API 24 mai 2022 | 00:00 786

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a lăsat să planeze îndoiala asupra viitorului său, subliniind că alegerea sa "va depinde" de răspunsurile pe care le aşteaptă din punct de vedre fizic, duminică seară, după cucerirea titlului de campioană a Italiei cu echipa AC Milan, informează AFP.

Zlatan Ibrahimovic

"Am suferit mult pentru acest trofeu, dar mi-a dat o mare satisfacţie", a subliniat jucătorul suedez în vârstă de 40 de ani, pentru postul de televiziune DAZN, citează Agerpres.

Invitat să spună dacă a disputat duminică seara ultimul său meci, Ibrahimovic a spus că "va depinde mai întâi de ce pot face pentru a fi bine şi de ce se va întâmpla în următoarele zile'', a adăugat el.

"Când am venit aici (2020), un ziarist mi-a spus că în mod normal jucătorii care revin nu pot face decât mai puţin bine... Am răspuns promiţând că voi face totul pentru ca Milan să câştige scudetto. Unii au râs, dar eu sunt aici, campion", a adăugat el.

"Am muncit mult, am făcut sacrificii, şi când faci asta, nimic nu e imposibil", a adăugat "Ibra", care a jucat puţin în acest sezon din cauza accidentărilor recurente.

Fotbalistul suedez a dedicat acest trofeu agentului şi prietenului său Mino Raiola, decedat recent: "Este primul trofeu pe care îl câştig fără el".

Echipa de fotbal AC Milan, învingătoare duminică la Sassuolo cu 3-0, a cucerit titlul de campioană a Italiei, încheind Serie A cu un avans de două puncte faţă de marea rivală Inter Milano, deţinătoarea titlului, ce a câştigat cu acelaşi scor meciul de acasă cu Sampdoria.

În meciul din ultima etapă, a 38-a, AC Milan, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu rezervă, a înscris rapid cele trei goluri, prin Oivier Giroud, în minutele 17 şi 32, şi Franck Kessie (36). Veteranul Zlatan Ibrahimovic, 40 de ani, a fost introdus de antrenorul Stefano Pioli în minutul 72.

Vlad Chiricheş a fost rezervă neutilizată la Sassuolo, care a terminat campionatul pe locul 11.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367