REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fotbal: Liga Campionilor - Liverpool a facilitat misiunea Realului, a deplâns antrenorul Juergen Klopp

Fotbal: Liga Campionilor - Liverpool a facilitat misiunea Realului, a deplâns antrenorul Juergen Klopp

Replica API 8 aprilie 2021 | 00:00 1147

Antrenorul echipei FC Liverpool, Juergen Klopp, a afirmat, la finalul meciului pierdut în faţa formaţiei Real Madrid (1-3), că echipa sa nu a făcut un joc suficient de bun pentru a pune probleme grupării madrilene, marţi seara, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP, citat de Agerpres.

Juergen Klopp

"Dacă vrem să mergem în semifinală, atunci trebuie să ne câştigăm dreptul de a o disputa. Iar acesta nu a fost cazul nostru în seara asta, mai ales în prima repriză. Deci, singurul lucru pozitiv pe care pot să-l spun despre acest meci, în afară că am înscris un gol, este faptul că suntem totuşi la jumătatea acestei confruntări. Nu am făcut un joc suficient de bun pentru a pune probleme Realului. Am crezut că este posibil, dar în seara asta nu am reuşit, deci va trebui să o dovedim în meciul următor", a spus tehnicianul german.

"Le-am facilitat misiunea. Avem nevoie de mai multă intensitate când avem mingea. Nu putem să ne apărăm în faţa vitezei Realului dacă pierdem mingea în cel mai prost moment. Când pierzi mingea, dar eşti într-o poziţie bună pentru a face contra-presing, atunci nu este o problemă. Dar noi am pierdut mingea în cel mai prost moment şi mult prea uşor, punând-o în picioarele lor şi ne-am regăsit rapid în situaţia de unul la unul cu jucători de clasă mondială", a adăugat Klopp.

Real Madrid a învins-o pe Liverpool cu scorul de 3-1, marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Echipa antrenată de Zinedine Zidane s-a impus prin golurile marcate de Vinicius Junior (27, 65) şi Marco Asensio (36), care a profitat de o eroare a lui Trent Alexander-Arnold. Pentru ''cormorani'' a înscris egipteanul Mohamed Salah (51).

Manşa secundă va avea loc pe 14 aprilie, pe Anfield, iar câştigătoarea va juca în semifinale cu FC Porto sau Chelsea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102