REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fotbal: Portarul ter Stegen de la FC Barcelona cere răbdare din partea fanilor catalani

Fotbal: Portarul ter Stegen de la FC Barcelona cere răbdare din partea fanilor catalani

Replica API 23 septembrie 2021 | 00:00 758

Portarul german Marc-Andre ter Stegen a opinat că FC Barcelona trebuie să rămână mai unită ca niciodată după un nou pas greşit în La Liga, 1-1 cu Granada, luni, pe Camp Nou, transmite DPA, citată de Agerpres.

Marc-Andre ter Stegen

''Egalul ne-a lăsat cu un gust amar. Ne-a costat, dar am avut senzaţia că puteam face mai mult. La final, cred că egalul este bun, pentru că am fi putut pierde. Trebuie să fim mai uniţi ca niciodată, nu este o situaţie uşoară pentru nimeni, iar noi avem nevoie de fani mai mult ca niciodată. Sunt convins că cu energia tinerilor din lot şi cu restul echipei totul este posibil'', a declarat ter Stegen la Barca TV.

Înaintea meciului de joi cu Cadiz, portarul ter Stegen crede că jucătorii tineri pot confirma dacă vor avea timpul necesar şi a cerut suporterilor să rămână răbdători în această perioadă dificilă pentru club.

Barca a salvat un punct în ultimul minut, când Ronald Araujo a restabilit egalitatea în meciul cu Granada. Oaspeţii au deschis scorul prin Domingo Duarte, după doar două minute de joc, cel mai rapid gol încasat de catalani pe Camp Nou din februarie 2005, când Fernando Torres a marcat pentru Atletico Madrid.

Uruguayanul Ronald Araujo a admis că mai sunt lucruri de pus la punct în apărare: ''Când o echipă înscrie dintr-o fază fixă, de obicei se întâmplă din cauza unei lipse de concentrare. Trebuie să corectăm asta. Uneori este dificil la începutul meciurilor, dar trebuie să luăm măsuri pentru că ne va fi greu să reacţionăm apoi. Este păcat, pentru că am fi vrut să câştigăm, voiam cele trei puncte de acasă. Am făcut un meci bun, dar am primit un gol devreme, ei s-au apărat sus, am încercat să atacăm, am avut posesia şi am revenit în joc''.

După patru etape, cu două victorii şi două remize, la care se adaugă eşecul dureros de acasă cu Bayern Munchen din grupele Ligii Campionilor (0-3), scaunul antrenorului Ronald Koeman se clatină tot mai mult.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218