REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fotbal: Rădoi se gândeşte la demisie. Vom avea o discuţie, cu venirea altui antrenor se pot remedia lucrurile

Fotbal: Rădoi se gândeşte la demisie. Vom avea o discuţie, cu venirea altui antrenor se pot remedia lucrurile

Replica API 2 aprilie 2021 | 00:39 1737

Selecţionerul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a declarat, la postul Pro X, după înfrângerea cu 2-3 suferită în deplasare cu Armenia, că se gândeşte la demisie, el precizând că va avea o discuţie cu conducerea FRF pentru că poate cu venirea altui antrenor se pot remedia lucrurile la prima reprezentativă.

Mirel Rădoi

Întrebat dacă se gândeşte la despărţirea de echipa naţională, Rădoi a răspuns: "Gândul îl am de când s-a terminat partida şi îl am şi acum. Mă încearcă sentimente ciudate, dar vreau să mai treacă o perioadă de timp, pentru că nu e normal. E clar că o să avem o discuţie zilele acestea, pentru că e un semnal de alarmă. Poate cu venirea altui antrenor se pot remedia lucrurile. Le-am explicat (jucătorilor) importanţa meciului, pentru că noi cu o victorie aici am fi fost favoriţi la locul 2. Le-am spus asta şi la pauză, de asta îmi pun mari semne de întrebare de ce nu au putut să reacţioneze. Dacă le transmiteam acest gând după meci jucătorilor aţi fi aflat şi dumneavoastră. Dar nu am nevoie să vină jucătorii să îmi spună să rămân sau să renunţ".

"În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma dacă noi am reuşit să întoarcem rezultatul şi nu am fost în stare ca naţională cu jucători tehnici să ţinem de balon. Mă încearcă sentimente ciudate, poate ce încerc să discut cu ei nu ajunge clar la urechea lor. Pentru mine e un semnal de alarmă. Dacă echipa nu are personalitate şi atitudine chiar în momentele în care avem nevoie ca echipă va trebui să îmi pun un mare semn de întrebare", a adăugat Mirel Rădoi, scrie Agerpres.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Armeniei, cu scorul de 3-2 (0-0), miercuri seara, la Erevan, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

Armenia are maximum de puncte din primele sale trei meciuri în grupa preliminară pentru CM 2022, în timp ce România rămâne cu cele trei puncte obţinute în faţa Macedoniei de Nord (3-2).

România, care are programate două meciuri amicale în această vară, cu Georgia şi Anglia, va disputa următoarele partide oficiale în septembrie, cu Islanda în deplasare (2 septembrie), acasă cu Liechtenstein (5 septembrie) şi în deplasare cu Macedonia de Nord (8 septembrie).

La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice neam prhost e si kalic,, in conditii normale el ar fi antrenat prin liga doua,,,!
2
1
murinio ha..poate mourinho
0
0
mai trec vreo 2 mondiale .... da hai sa fim sinceri nici nare cu cine poa sa vina si un tandem Guardiola cu Murinio.
4
1
E prea tarziu...
2
1
Daca si in cazul lui Radoi este ca pe timpul lui Daum care atunci cand a plecat a spus"nici nu va dati seama ce presiuni s-au facut sa bag in echipa anumiti jucatori de la unele cluburi"atunci nu Mirel este problema,caci neamtul a facut declaratia asta fara sa ii pese ca jigneste vreun rege sau imparat din fotbalul romanesc,adica el a spus exact cum sta treaba la echipa nationala pentru ca nu avea nimic de pierdut sau de castigat dupa declaratia asta.
4
2
nu tu esti problema, marile vedete si valori fotbalistice nu au pregatire fizica si psihica.Alearga-i pe plaja 10 km pe zi minim si evaluare psihologica permanenta zilnica.Plus minim 7 zile de cantonament inainte de fiecare meci
5
3
lasa ne si pleaca
3
0
Mirele lasa-ne si du-te la tineret. La nationala mare trebuie sa stii carte si sa ai experienta fiindca reprezentati tara.
11
2
Am scris pe digi ca ma pricep mai bine ca Ratoi sa antrenez si mi-au dat block,,, astia nu suporta sa le zici nici ca suntbprhosti in fatza ,,,!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108