REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fotbal: Reghecampf, U Craiova: Toţi suntem dezamăgiţi, dar aici am ajuns, acesta e nivelul

Fotbal: Reghecampf, U Craiova: Toţi suntem dezamăgiţi, dar aici am ajuns, acesta e nivelul

Replica API 1 august 2021 | 00:47 808

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seara, după egalul, scor 0-0, cu KF Laci care a dus la eliminarea din Conference League, că toată lumea e dezamăgită, dar acesta este nivelul la care a ajuns fotbalul românesc.

Laurenţiu Reghecampf

"Toţi suntem dezamăgiţi, trebuie să facem o analiză... să vedem la ce nivel am ajuns şi să încercăm să facem mai bine la anul. Pentru că nu e uşor pentru fotbalul românesc să îi iasă într-o zi trei echipe din cupele europene (n.r. - FCSB, Sepsi OSK şi U Craiova). Dar aici am ajuns, acesta e nivelul. Dacă am pierdut, asta se întâmplă. Dar eu sunt mereu optimist. Avem de muncă, sunt multe lucruri de realizat", a afirmat antrenorul la postul Digisport, citează Agerpres.

El a menţionat că formaţia sa ar fi putut intra în cursa calificării dacă bosniacul Koljic reuşea să înscrie în prima repriză.

"În seara asta a fost un meci special pentru că veneam după cel din tur pierdut cu 1-0. Eu le-am spus jucătorilor că nu e un meci uşor, Laci e o echipă foarte bine aşezată în teren, arţăgoasă, cu jucători luptători. Calitate nu au foarte mare, dar ştiam că va fi un meci de luptă. Nici noi nu am avut prea multe soluţii, avem accidentaţi, a plecat şi Cicâldău, dar nu erau motive pentru a nu câştiga. Noi am avut 2-3 şanse bune, dar nu am reuşit să marcăm. Dacă marca în prima repriză Koljic şi jocul era cu totul altfel. Cred că acolo a fost şansa noastră de a intra în cursa calificării. Eu încerc acum să-i îmbărbătez şi să construiesc un nucleu pentru că peste două zile urmează un nou meci. Cu publicul alături poate azi era o situaţie mai fericită pentru noi", a precizat Reghecampf.

Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu echipa albaneză KF Laci, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al competiţiei.

Universitatea fusese învinsă cu 1-0 în prima manşă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand te gandesti ca Gh.Hagi si Gigi Becali il comparau pe Fl.Coman cu M'Bappe.
2
0
Asta e nivelul vostru ca antrenori si jucatori platiti cu bani nemeritati .
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920