REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fotbal: România, învinsă acasă de Austria cu 1-0, în Liga Naţiunilor

Fotbal: România, învinsă acasă de Austria cu 1-0, în Liga Naţiunilor

Replica API 15 octombrie 2020 | 00:38 1273

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de echipa Austriei cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor la fotbal, scrie Agerpres.

România a suferit a treia înfrângere consecutivă, în urma golului marcat de Alessandro Schoepf (75).

Deşi a jucat mai bine decât în partidele cu Islanda (1-2) şi Norvegia (0-4), România s-a înclinat în faţa unei formaţii care a avut două bare şi care a aliniat o formulă cu jucători care evoluează în Bundesliga germană.

Tricolorii au construit multe faze cu potenţial periculos pentru poarta oaspeţilor, dar au fost neinspiraţi în faţa buturilor austriece, a lipsit în general ultima pasă.

Prima ocazie a echipei României a fost un şut al lui Răzvan Marin de la 20 de metri (8), prins de portarul austriac.

Oaspeţii au preluat controlul jocului şi au fost aproape de deschiderea scorului în min. 13, când Schlager a tras pe lângă poartă, la capătul unui contraatac, după o minge pierdută de Alibec. Austria a avut bară în min. 21, când Lainer a centrat, iar Gregoritsch a luat la ţintă transversala.

Finalul primei părţi a aparţinut jucătorilor pregătiţi de Mirel Rădoi, dar Bancu (40) a şutat complet greşit, cu dreptul, de la 12 metri, din poziţie ideală. Maxim a trimis un şut-centrare (43), iar mingea a trecut prin faţa porţii, după care Alibec (44) a şutat la colţul scurt, dar Pervan a respins în corner.

Debutul reprizei secunde a fost unul pe contre, însă cele ale oaspeţilor au fost mai tăioase. Tătăruşanu (46) a reţinut şutul lui Baumgartlinger de la 15 metri, apoi Baumgartner (48) a şutat milimetric pe lângă poartă, iar Burcă (50) a respins salvator din faţa lui Gregoritsch.

Schlager (63) a trimis cu capul puţin pe lângă poartă, Baumgartner (65) a şutat în bară, la centrarea lui Lainer, mingea fiind respinsă de Tătăruşanu.

În min. 75, portarul lui AC Milan nu a mai putut face nimic la şutul lui Schoepf, servit bine de Baumgartner, după o centrare a lui Alaba.

România nu a mai creat nimic important până la final, deşi la un moment dat Tătăruşanu a venit la un corner în careul advers, fără rezultat.

Austria şi-a luat astfel revanşa după eşecul de la Klagenfurt (2-3), de luna trecută.

România va juca ultimele meciuri din competiţie luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, iar pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

A marcat: Alessandro Schoepf (75).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bina ca nu a inceput tot cu tineretul ca in meciul cu Norvegia ca le dadeau 5 boabe si austrieci,ma Mirele le-ai dat destule sanse lui Hagi,Tosca,Mitrita si alora de la Viitorul si Craiova care or juca ei bine in campionatul Romaniei dar de cate ori au iesit din tara i-au cocosat echipele europene si nu vorbesc de echipe din Franta,Anglia,Spania sau Germania pt.ca cu aia nici nu au ajuns sa joace,atata timp cat Mirel sau alt antrenor va continua cu mediocri si rezultatele vor fi slabe.
1
0
ti e mila si de radoi si de baietii lui . numai echipa nationala nu este aceasta echipa de mercenari . vorba lui oprisan : mama mea sunt eu , asa si cu mirel : echipa mea sunt eu . va fi singurul pedepsit .
1
0
nationala romaniei...niste retarzi cu figuri in cap,
2
0
Toti va injura,toti va baga salamul in gura
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367