REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fotbal: Sepsi OSK Sf.Gheorghe, eliminată de Spartak Trnava din Conference League la loviturile de departajare

Fotbal: Sepsi OSK Sf.Gheorghe, eliminată de Spartak Trnava din Conference League la loviturile de departajare

Replica API 31 iulie 2021 | 00:00 603

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a fost învinsă de Spartak Trnava cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, joi seara, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (1-0, 1-1), după prelungiri, în manşa secundă a turului al doilea preliminar.

După 0-0 în Slovacia, Sepsi OSK a făcut un meci bun pe teren propriu, dar a fost lipsită de şansă, în faţa unei echipe solide, scrie Agerpres.

Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

Primul gol al echipei Sepsi OSK în cupele europene a fost înscris de guineeanul Boubacar Fofana (29). Spartak a egalat prin Kelvin Owusu Boateng (67). La loviturile de departajare, de la Sepsi au ratat chiar specialiştii fazelor fixe, olandezul Anass Achahbar şi slovenul Rajko Rep.

Ambele echipe au încheiat meciul în inferioritate numerică, după cartonaşele roşii primite de Gric (116) şi Fofana (120+2).

Oaspeţii au început mai bine şi au avut un gol în min. 9, înscris de Yusuf din plonjon, anulat eronat pentru ofsaid. Acelaşi jucător a ratat incredibil din 6 metri (28), la centrarea lui Prochazka, dar de data aceasta din poziţie suspectă de ofsaid.

Sepsi OSK a reuşit să deschidă scorul în min. 29, prin Fofana, cu un şut de la circa 25 de metri, deviat de Bukata.

Yusuf a mai avut un gol anulat pentru ofsaid (33), iar Ristovski (35) a tras din unghi, dar Niczuly a respins.

Gazdele au mai avut o oportunitate prin Damaşcan (41), dar mingea expediată de el a fost prinsă de Takac.

Debutanta Sepsi OSK a fost mai echilibrată în repriza secundă şi a avut ocazii prin Rep (57), cu un şut din careu respins de Takac (57), şi Fofana (58), lovitură de cap peste poartă.

Spartak a reuşit egalarea în min. 67, prin noul-intrat Boateng, care a reluat în plasă centrarea lui Yusuf.

Pe finalul timpului regulamentar, echipa antrenată de Leo Grozavu a mai avut două şanse a tranşa calificarea, dar Takac a fost la post la şuturile lui Askovski (81) şi Rep (82).

În prelungiri, Ciunciukov (93) a fost blocat de Anthony, Fofana (94, 114) a trims pe lângă poartă, iar Askovski a ratat o ocazie mare, şutul său din colţul careului mic fiind respins de Takac (109). Şi Ristovski (98) a avut o oportunitate bună, dar şutul său s-a oprit în blocajul lui Achahbar.

La loviturile de departajare, Takac a apărat şutul lui Achahbar, iar Rep a trimis peste poartă. Pentru Spartak au transformat Roman Prochazka, Kyriakos Savvidis, Alex Ivan şi Milan Ristovski. De la Sepsi OSK au fructificat Petar Bojic, Marius Ştefănescu şi Răzvan Tincu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367