REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fotbalistul Hamza reclamă că a fost bătut de bbodyguarzii lui Mazăre! Reacţia primarului: "Era agresiv, poate drogat. Nu ştiu dacă a fost lovit!"

Fotbalistul Hamza reclamă că a fost bătut de bbodyguarzii lui Mazăre! Reacţia primarului: "Era agresiv, poate drogat. Nu ştiu dacă a fost lovit!"

Replica API 12 august 2013 | 00:00 95

Fotbalistul Petrolului, Younes Hamza, a fost implicat duminică seară într-un incident care a avut loc în staţiunea Mamaia, de pe Litoralul românesc. Atacantul tunisian a mers pe malul Mării Negre pentru a se relaxa după meciul pe care echipa sa l-a susţinut la Galaţi şi în care el a marcat un gol, dar distracţia i-a fost întreruptă.

Potrivit lui Hamza, edilul a început să-l înjure din senin, iar el i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Imediat, gărzile de corp ale lui Mazăre au tăbărât pe Hamza cu pumnii şi i-au cauzat acestuia mai multe răni. "Îmi voi căuta dreptate în justiţie. Nu este posibil aşa ceva, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu suntem animale. Sunt sigur că ea fost Radu Mazăre. În acest moment am un ochi vânăt, nu pot vedea cu el. Dacă nu îmi voi găsi dreptatea, voi pleca din România. Martorul meu este Ben Youssef, de la Astra, care a venit şi el în locul unde s-a produs altercaţia", a spus Hamza la DigiSport.

"Nu văd de ce să fie o problemă din punct de vedere fotbalistic această altercaţie în care a fost implicat Hamza. O să vedem care este starea lui şi dacă poate juca până sâmbătă", a spus şi antrenorul Petrolului, Cosmin Contra. Radu Mazare a reacţionat la ProTv: "Era să mă omoare! A fost tentativă de omor". "Nu este adevărat ce a spus Hamza. Este exact invers, o să fac plângere împotriva lui. A fost tentativă de omor. Era să mă lovească cu sky jetul, să mă omoare", a declarat primarul Constanţei.

Ulterior, primarul Constanţei a intervenit şi la DigiSport şi a declarat: "Omul era foarte agresiv, eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu. Dar când ai un bolid de 200 de cai putere şi mergi cu el cu 200 km/h, trebuie să ai grijă. El era să dea peste mine, după care a început să mă înjure. După aceea, mă căuta cu sky jetul prin apă să dea peste mine. Era să dea şi peste un copil fotbalistul ăsta agresiv şi s-a dus unul cu jetul după el să-l oprească. Poate era drogat. Nu ştiu dacă a fost bătut la mal, pentru că eu am ieşit speriat din mare, că un nebun voia să dea cu jet-ul peste mine. După care eu m-am dus înapoi în apă, nu ştiu dacă a fost bătut pe mal. În viaţă, când eşti agresiv, se poate întâmpla ceva. Poate era drogat, eu făceam sport. Eu le-am spus ălora de la mal, care au bazele de sky-jeturi, că este un nebun care a vrut să dea peste mine şi a vrut să dea şi peste un copil. De ce n-am chemat Poliţia? Pentru că eram agăţat de zmeu, făceam sport. Cum să chem Poliţia aşa? Oricum, mă gândesc să interzic sky jeturile în Mamaia, că sunt prea multe victime", a declarat Radu Mazăre la DigiSport.

"tiţi ce înseamnă să te dai cu kite-ul? Stai pe o placă şi eşti tras de o parapantă şi nu poţi să mergi decât în faţă şi în spate, eşti foarte vulnerabil. Eu eram în largul mării. M-am dat în toată lumea cu zmeul pe apă şi nu am păţit ce am păţit astăzi pe apă. Problema este că omul era foarte agresiv. Eu nu mă pricep la fotbal, nu ştiu dacă e bun sau nu, dar când iei un bolid de 200 de cai sub fund şi alergi cu 100 de kilometri la oră pe apă, ar trebui să ştii şi să ai grijă ce faci, că de aceea tot dau la ştiri că se ciocnesc între ei şi calcă oameni pe cap. Peste mine era să dea cu ski jetul şi după aceea a început să mă înjure în româneşte şi venea cu ski jetul să mă lovească. Foarte agresiv domnul fotbalist. Probabil că el crede că toată lumea este la picioarele lui", a mai spus Mazăre, la DigiSport.

"Mă gândesc să interzic ski jeturile", a adăugat primarul Constanţei.

sursa: prosport.ro, foto: prosport

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218