REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FOTO! Accident în lanț, provocat de o femeie: 7 mașini implicate

FOTO! Accident în lanț, provocat de o femeie: 7 mașini implicate

Replica API 25 iulie 2018 | 01:17 827

Un accident în lanț a avut loc, marți dimineață, 24 iulie a.c., pe DN 2A, la intrare în municipiul Constanța, în zona Carrefour. Nu mai puțin de șapte mașini au intrat în coliziune, pe sensul de mers înspre Constanța.

Din cauza incidentului, traficul a fost îngreunat mai bine de o oră.

La fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și echipaje SMURD, fiind transportate la spital două femei, care aveau răni ușoare.

Iată cum s-a petrecut accidentul

La data de 24.07.2018, ora 8:44, o femeie a condus autoturismul marca Opel Astra, pe DN 2A, dinspre Ovidiu către Constanţa şi, ajungând la km 204+110, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul marca Volkswagen New Beetle, condus de o femeie, în aceeaşi direcţie de mers, astfel s-a produs un accident în lanț, în care au fost implicate 7 autoturisme, toate fiind conduse în aceeaşi direcţie de mers.

În urma carambolului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi conducători auto.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate cei care au scris articolul nu sunt bine informati.
3
0
7 asa zici soferi au ramas pietoni. A tunat si fulgerat si pe prosti i-a adunat. daca circula ca oile, oricum prima masina este de Tulcea.
0
4
Intai invata sa scrii, iar dupa ai tot dreptul sa comentezi ! Daca nu iti convine de cine este populata zona esti liber sa o eviti! Daca toti am fi la fel de corecti pe cat pretindem, cu siguranta nu s-ar intampla incidente de genul ! E mai simplu sa vorbesti aiurea ..tipic romanesc
7
4
Iar prostan cu opel face accident? ???
1
6
Zona aia are limita 50km la ora si daca ai 100 tot iti sufla un dobitoc in ceava cu flasuri si aere de superioritate indiferent ca are un bolid sau buburuza zona fregventata de tarani de tulcea ilfov ialomita care au cumparat blocuri la rezidential
10
4
Bine ca nu au facut si un live pe facebook
4
5
Atunci n-o pastra Bo$$, sa nu intre vreun sarac in fata ta. Stai acolo in bara aluia, apara-ti teritoriul
4
7
Bun simt, inteligenta, anticipare, respect sunt calitati care lipsesc cu desavarsire soferilor romani si romanilor in general!
11
0
Deh, nepastrarea distantei de siguranta. Iar cind o pastrezi se baga repede cite un idiot intre masini...
20
4
fratilor se fac inscrieri in USR, va asteptam cu drag sa schimbam fata societatii romanesti in una fara penali si fara coruptie. cititi ordinea. ro
5
10
Numai piloti pe aici!!!! Toti stau lipiti de cel din fata si la o frana........
9
7
Nu vedeti ce cretini sunt instructori auto in Cinstanta!! Au Bmw-uri pe masini de scoala si isi invata cursantii cum sa taie fata fara sau sa obstructioneze in trafic, normal ca avem asa ceva in trafic daca toate cefele late fac pe instructorii.
13
3
plin de imbecili pe segmentu ala de drum
9
5
Ce dracu aveau in minte
9
4
Sper sa ploua in continuare poate mai scapam de turistii astia ametiti din oras.
13
4
Distanta regulamentara fata de masina din fata este de minim... 2 secunde pana la ajunge la ea, zic pilotii profesionisti pe youtube. Deci asta e in f.de viteza masinilor...
15
4
Mare noroc cu separatoarele de sens. Ar fi putut iesi mult mai urat.
34
2
Toti erau online pe facebook. De unde atata atentie la trafic! Shit happens!
13
2
bai sulelor, care este distanta regulamentara? la ce valoare este prevazuta in regulament? postaci habarnisti, poate doreati sa spuneti CORESPUNZATOARE, care sa conduca la evitarea oricarui pericol! Data viitoare, cand mai postati, conectati si creierul!!!
9
17
doua femele cu talent au produs un carambol in care au implicat alte 5 masini. Bravo organelor politienesti care le-au dat carnetul !
32
7
Esti prost! Citeste inainte sa vorbesti. Dar e tarziu deja. Esti prost tu, nevasta-ta si copii tai
7
13
Luati distanta regulamentara, tulcenii sunt debusolati, nu reusesc sa se orienteze in spatiu. Tot timpul, soferii tulceni incurca traficul
49
5
Merita din plin ceea ce au patit...PROSTIA TREBUIE SA SE PLATEASCA!!!
24
6
Problema este ca toti se cred prea buni soferi si nu pastreaza destanta regulamentara. Chiar daca ai masina in fata se apropie la 2 m in spate poate te dai la o parte..chiar daca nu ai unde! Rezultatul mai sus.. oricum nu se invata minte..
28
2
Tarani de Tulcea , un oras plin de cocalari veniti de la coada vacii.
53
7
frumoos, elegant
19
5
Broscuta rosie statea pe whatsapp
24
3
Am o presimtire, ca totul a pornit de la o femeie , in speta ''broscuta rosie ''
35
7
Bravo lor, au masini bune, no problemo
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102