REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FOTO! ACCIDENT RUTIER provocat de un tânăr băut şi cu permisul reţinut: o maşină s-a făcut praf într-un copac, alta s-a răsturnat!

FOTO! ACCIDENT RUTIER provocat de un tânăr băut şi cu permisul reţinut: o maşină s-a făcut praf într-un copac, alta s-a răsturnat!

Replica API 15 martie 2018 | 00:11 245

Un accident rutier a avut loc, miercuri seara, între Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos! Un Golf s-a făcut praf în urma unei coliziuni cu un copac, iar o altă maşină s-a răsturnat.

Ce spun oamenii legii:

În jurul orelor 19:30, un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3, iar la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat și a intrat in coliziune cu autoturism, condus de catre un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea răsturnându-se. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testati cu aparatul etilotest, constatându-se că tânărul de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având şi permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Toate cele 4 persoane implicate în accident au ajuns la spital.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incostienti, nenorociti, boschetari, alcolici etc, de unde stiti voi ma? Nu sunteti mai presus ca ei. Domnilor politisti, luatii dreptul de a conduce, a fost prin baut la volan, si voi sunteti de 10 ori mai rau. Domnule judecator, aveti grija de aia care va fura tara, nu de un tanar care a baut 2 beri si a avut ghinion atunci cand vroia sa ajunga acasa in siguranta.
1
0
De ce-l faceti boschetar? Nu cred ca-l cunoasteti ca sa va permiteti sa-i atribuiti un asemenea apelativ! E un copil bun...nu e un betiv...a fost o intamplare nefericita pe care si-o asuma! Nu stiti ce este in sufletul lui...si mai ales in sufletul parintilor lui! E usor sa denigram...
1
0
natie de boschetari si pupatori de moaste,pe timpul lui ceasca se mergea la film si la meciuri cu sticla de alcool dupa ei .. ce sa ceri de odraslele lor pana si parastasele se fac cu tuica si vin cica asa e traditia de boschetari
4
1
Interzicerea pe viata sa conduca orice mijloc auto a celor prinsi sub influenta bauturilor alcoolice. Oameni buni haide sa constientizam o data pentru totdeuna - ai consumat alcool nu urci la volan - ai ceva cu viata ta ok, dar lasane pe noi ceilalti sa traim. Pedepsele sunt prea usoare. A omorat sa plateasca cu libertatea, nu cum se intampla acum - ia viata unui nevinovat, se judeca ani si ani pt. ca intr-un tarziu sa primeasca o pedeapsa modica sau cu suspendare. Nu este corect asa. Domnilor judecatori ati putea fi chiar voi in locul celor omorati de acesti inconstienti - nenorociti.
5
0
Traiane tu cand ai aceasta sansa sa darami un pom ? Umbli numai beat prin comuna Costinesti pe care o pastoresti de 18 anii,nclusiv cu prietenul tau Racaru comandantul care si asta are zece de ani de cand este la politia Costinesti uitand cei de la judet de el !Cand avem norocul sa scapam de voi ?Sa ne rugam mai mult la cel de sus va fi raspunsul tau !
2
1
Masina facea parte din clasa mica.Acum face parte din clasa si mai mica.Ceva gen carut pt butelie cu volan.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102