REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

FOTO. ACCIDENT TERIBIL LA IEȘIRE DIN OVIDIU: O PERSOANĂ A MURIT, ALTA E ÎN COMĂ, 3 PERSOANE SUNT RĂNITE!

FOTO. ACCIDENT TERIBIL LA IEȘIRE DIN OVIDIU: O PERSOANĂ A MURIT, ALTA E ÎN COMĂ, 3 PERSOANE SUNT RĂNITE!

Replica API 26 august 2019 | 00:12 476

Un teribil accident accident rutier a avut loc în seara zilei de duminică, 25 august a.c., la ieșire din localitatea Ovidiu spre județul Tulcea. Două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând 5 victime, două dintre acestea fiind încarcerate, iar celelalte trei victime, conștiente și cooperante.

La fața locului s-au deplasat echipaje Saj B2, dar și echipajul SMURD și descarcerarea.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în cest caz pentru a stabili toate detaliile care au condus la producerea nefericitului eveniment.

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa ajunse la faţa locului au constatat că una dintre persoanele încarcerate este decedată (un bărbat), o alta este în comă (bărbat), în timp ce o fetiţă în vârstă de 4 ani a suferit un traumatism toracic minor, o femeie gravidă a suferit, şi ea, un traumatism toracic minor, iar un bărbat - traumatism toracic minor.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baiatu care a murit era colegu sotului meu la munca..baiatu avea permisu de 1 an si ceva imi pare sincer rau ca a murit..il chema bogdan
1
0
Nu a fost vina celui cu volan dreapta..golfu am inteles ca a vrut sa intoarca ..plm
1
0
Pentru cei care considera ca acest accident a fost din cauza aceluia cu volan pe dreapta: O masina, cu volan pe stanga, a pierdut controlul volanului si a derapat pe pietrisul de pe marginea drumului, a patruns pe contrasens si s-a lovit lateral de acea masina cu volan pe dreapta, care circula regulamentar si care nu a reusit sa evite coliziunea. E drept ca exista multe accidente si nu e normal sa avem masini cu volan pe dreapta, acolo unde se circula pe stanga, dar nu mai vorbiti si blamati fara sa aveti cunostinta de cauze si imprejurari. O seara buna si drumuri bune tuturor.
8
1
de ce dracu ii lasati sa circule pe astia cu masini cu volanul pe partea gresita ? Cati oameni trebuie sa mai moara ca sa ii trageti pe dreapta ?
13
1
rezistentii de anglia
9
1
Accidentul s a petrecut la iesire din Lumina spre Oituz....
8
0
Volan pe dreapta....
4
0
Golania din RROMania
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218