REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOTO. Amendă de sute de lei pentru că a blocat staţia RATC, în faţa Gării Constanţa!

FOTO. Amendă de sute de lei pentru că a blocat staţia RATC, în faţa Gării Constanţa!

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:11 634

Din ciclul „Parchez ca un bou”, un constănţean a avut grijă, ieri dimineaţă, să blocheze staţia autobuzelor Regiei Autonome de Transport în Comun din faţa Gării Constanţa. Şoferul unui Land Rover a parcat autoturismul în staţia autobuzelor şi s-a făcut nevăzut. Aproape un sfert de oră a aşteptat autobuzul în staţie, oamenii nervoşi, iar constănţeanul era ... de negăsit. Într-un final, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Poliţia Locală, dar şoferul era tot de negăsit. Şi-a făcut apariţia, după câteva minute, şi a fost sancţionat de oamenii legii cu o amendă de 580 de lei, după ce a încurcat traficul timp de 30 de minute.

De menţionat că, tot ieri, din faţa Gării Constanţa, autobuzul supraetajat al RATC va efectua, de la ora 13,00, o cursă gratuită pe noul traseu „City Tour”. Traseul este: Gara CFR – Piaţa Far – Poarta 5 - Silozurile Saligny (incinta Port) – Cuibul Reginei (incinta Port) – Portul Turistic Tomis – Bd. Elisabeta – strada Termele Romane – strada Negru Vodă – Strada Mircea cel Bătrân – Bd. Mamaia – Tabăra Turist (Hotel Caraiman) şi retur.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati putin sa inteleg: anuntati azi, ca ieri, supraetajatul " va efectua" o cursa gratuita? Cum vine asta?
1
0
Straduta Renasterii sufocata de masini, ce intra prin nerespectarea regulilor de circulatie, si asta cu acordul tacit al politistilor.Bastanul Baiazid nu trebuie deranjat.
1
0
politia locala chiar are orbul gainilor si nu vede ca statiile autobuzului 44 de pe str. baba novac colt cu strazile soveja - dezrobirii sunt ocupate de autoturisme?
2
2
Avea parcarea cu plata la 2 pasi iar parcarea costa 3 lei per ora!! E un cetatean fara pic de respect fata de cei din jurul lui! Din pacate asta este educatia!
4
1
fiul lui hagi a accidentat un om cu masina, unde e stirea?
4
6
dar stii cu ce bani si-a cumparat masina bengoasa...uita-te la el..un tiganoi,de vreo 80 de kg. care n-a facut nimic la viata lui...probabil are semanat cultura de....fetite la productie...sa fie in rand cu lumea buna..
9
2
Bravo lui!
4
13
In parcarea aia de trei lei nu ai loc de microbuze, autocare si masinile localnicilor.
8
5
Asta sigur e un bou de machidon care si-a luat si el un jeep second hand si vrea sa fie smecher.
16
6
Au iesit bivolitele pe pajiste. Haideti la monta. Hai cu boii pe bivolite. Sunteti toti niste curve; ce comentarii de ingerati aveti. In pizdele mamelor voastre, ca in trafic tot va vad vorbind la telefon fara hands-free, in fata unei farmacii puneti pe avarie, si mai sunteti si amarasteni prosti cu masini ieftine. Macar asta are masina bengoasa, sifonarilor.
8
17
Acesta este doar un alt bou
12
1
cum asa?doar 580 lei?sa se mareasca amenzile si carnetul sa fie suspendat pentru asa ceva
13
1
Acolo trebuie zilnic politia locala. Faceti punct fix pedestru cu politisti locali. Se blocheaza adesea vin la tren si lasa masina pe unde apuca blocand alte masini sau chiar transportul in comun
20
1
Un alt rupt in cur, care a economisit 4 lei pe care ii putea achita la parcarea cu plata.
19
1
Parca inainte blocarea caii de acces se sanctiona cu ridicarea permisului.
9
2
Sigur e machidon !
19
4
Sunt sofer si nu me-am permis niciodata sa stationez si sa incurc transport in comun sau pietoni . Daca nu gasesc loc de parcare acolo unde am nevvoie , o las si la cateva strazi distanta . Stiu ca edili sunt frecangii care doar ne promit locuri de parcare , etc . Sa ii fut in gat pe acesti edili care doar gargara fac . Numai ca eu ca sofer respect transportul in comun si pietoni . Toti soferi sa respecte pentru a fi respectati . Amenda este mica pentru ce a facut . Eu ii rupem curu ca sa-l invat minte .
31
1
i-as da cateva puli pe la anus...
8
5
Cam mica amenda... 5800 lei ar fi fost mai ok.
16
5
Exista parcare cu plata, dai 3 lei si esti perfect legal si cinstit, Daca nu ai 3 lei in buzunar, saracule, circula cu bicicleta sau etc, Numai mancati la carbuni aiurea pe ziarul asta, in special pt prostanacu "Cetatean nemultumit"
23
2
Excelent!!!! Roamanii nu pot fi civilizati decat cu bata si amenda!!! Iar tu cel de la 10:14 poti sa faci catva pasi pe jos si sa parchezi masina in alt loc!
23
2
Daca te ducea capul stiai ca genul ala de masina se cheama SUV nu jeep ratatule
6
19
Daca s-ar face si o parcare mai mare in zona, ar fi perfect. Unde sa iti lasi masina?
13
27
cum sta el ca milogu' acolo....
18
4
Se fac aceste acte de catre smecheri dar ai.nostri dorm sau.se fac ca.nu i vad
14
1
au iesit cocalarii cu jepuri pe strazi
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367