REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FOTO. „BIZONII” cu Audi parchează după cum vor mușchii lor!

FOTO. „BIZONII” cu Audi parchează după cum vor mușchii lor!

Replica API 17 decembrie 2018 | 22:50 633

Constănțenii demonstrează de multe ori că sunt „certați” cu tot ce înseamnă reguli.

Iar una dintre cele mai des întâlnite dovezi ale nepăsării apare în parcările supermarketurilor, unde locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități ajung să fie ocupate de ... nesimţiţi, cu chef să meargă cât mai puțin cu pungile de cumpărături în brațe!

Faptul că riscă amenzi considerabile nu îi sperie, cum nu îi sensibilizează nici faptul că, în acele momente, de locul respectiv ar putea să aibă nevoie o persoană cu probleme fizice.

Acesta este și cazul a doi constănțeni care și-au făcut cumpărăturile, duminică, 16 decembrie a.c., de la Lidl Brătianu. Fără nicio jenă, au parcat autoturismul Audi, cu număr de înmatriculare CT 86 YAS și și-au văzut liniștit de cumpărături.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai drepturi au. El poate sa-mi ia mie locul de parcare, dar eu cica sa nu ma asez pe locul lui. I-auzi ma, ti-am luat locul, mars la ma-ta cu handicapul, ca ea te-a facut si te-a aruncat in spatele societatii.
2
4
kktii astia anticipeaza viitorul
4
3
Invidiosilor, gura mare sa va intre sula bizonului pana la omusor.
3
6
sunt vai mama mea, am handicap, frati mei !
4
1
da militia de ce nu se autosesizeaza sa-l amendeze pe derbedeu ??? Muie militia, muie cocalarul pesedeu !!! Sau are cineva dubii in privinta afinitatilor politice ale cocalarului ?
5
3
GDRP interzice publicarea datelor personale. Numarul de la masina poate duce la identificarea unui individ, nu cred ca proprietarul masinii a semnat vreun consimtamant in care isi da acordul sa ii apara masina pe internet. Puteti blura numarul masinii macar partial altfel puteti pierde in sala de judecata extraordinar de usor.
2
7
multumim lu madam francu ca nea dat locul pt sediu si parcare. nu mai avem nevoie de sport
4
0
Nu mai numiti orice audi sau bmw masina de lux.Asta e lux? Un audi din 2006 lux? Sunt destule masini de lux in Constanta dar asta nu se enumera printre ele.
15
0
Tinem 4% locuri libere ca urmeaza sa vina peste o luna handicapatii!
4
10
Oare suntem un oras cu 10%handicapati cu mijloace de transport.?
7
1
Asta cu Audi negru e inspector la Antifrauda, masina stationeaza zilnic pe str Bucuresti, in fata sediului ANAF !
9
1
Pt 15.12 tarane tu cred ca ai bmv , daia esti asa de prost
8
3
Sa le sugi teava de esapament sculata, loganistilor, draga domnule ! Cred ca un loganist este mai responsabil in trafic, de 100 de ori fata de cocalarii care-si cumpara masini de 1000 de euro de la targul de masini, pt. a se da cocalari...
13
2
Va luati degeaba de bietul om!!! Fiind handicapat mintal, el a parcat foarte corect!
17
2
Nu e nici o bataie de joc. Este reglementat prin lege, ca 4% dintre locurile de parcare, sa fie destinate persoanelor cu handicap. E singura lege referitoare la persoanele cu handicap care se respecta si din pacate numai la supermarketuri, nu peste tot. Si chiar esti handicapat daca gandesti asa. Si sa stii ca Dumnezeu se scrie cu litera mare, dar se vede ca nu ai o relatie cu El.
11
4
YAS , e de la tara , ce sa le ceri mai mult ..
10
2
mai dureaza 100 de ani pana ne civilizam ... unii prefera sa nu mai astepte atat si se duc acum intr-o tara civilizata ... cum o fi mai bine?
13
2
Exista un blestem: "- Mi-ai luat locul? Ia-mi si handicapul!"... Cine stie, decat Dumnezeu... Poate se-ntahmplah...
6
4
Bataie de joc. Dar cand in toata parcarea aia de la Lidl Bratianu fara exagerare sunt peste 12 locuri ptr invalizi..sa ma scuze dumnezeu . Chiar zici ca ne iau de handicapati pe toti. Umpli un hol de la spital daca ar veni ttoti deodata cu handicapul la vedere sa cumpere un rahat pe bat
6
9
Cei mai prosti soferi sunt aia de Opel, Logan si Audi.
5
18
Constanta, oras de cocalari, smardoi si pitipoance! Aici nu conteaza decat masina, telefonul si toalele! Pacat!
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218