REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOTO. Curăţenie la tabăra de nomazi de pe strada Munţii Tatra din Constanţa

FOTO. Curăţenie la tabăra de nomazi de pe strada Munţii Tatra din Constanţa

Replica API 9 mai 2018 | 00:00 146

Locuitorii din cartierul Palas, din zona străzii Munţii Tatra reclamă, de ani buni, mizeria pe care o fac persoanele care se aciuează în zonă. În trecut, barăcile ridicate la capătul acestei străzi erau faimoase, aici adăpostindu-se fel de fel de persoane, fără ocupaţie, venite de prin toate colţurile judeţului. Între timp, autorităţile locale au dărămat cea mai mare parte a barăcilor şi au curăţat zona, în repetate rânduri. Dar nomazii continuă să vină...

Marţi dimineaţă, 8 mai a.c., poliţiştii locali, împreună cu jandarmi de la Gruparea Mobilă „Tomis” Constanţa, cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică şi lucrători de la firma de salubrizare Polaris M Holding au „descins” din nou pe strada Munţii Tatra. Scopul acţiunii este de a identifica persoanele care locuiesc în zonă fără forme legale, care cresc animale pe domeniul public, pentru verificarea legalităţii construcţiilor care încep să „răsară” în locul vechilor barăci, şi mai ales pentru salubrizarea şi menţinerea curăţeniei zonei respective.

De altfel, amintim că în apropierea acestei zone se află şi fostul sediu al Spitalului CF Constanţa, în prezent o clădire dărăpânată, unde cei certaţi cu bunul simţ şi curăţenia obişnuiesc să arunce gunoaiele. În urmă cu aproximativ două săptămâni, angajaţii Polaris au curăţat curtea fostului spital.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...facut curatenie, igenizat totul si cu ei la sapun...
1
0
Ciori imputite , mutati pe camp si ingraditi acolo , asa trebuie . Nu curatenie , ca in 2 saptamani va fi la fel . Vine vara ne va dobora mirosul iara .
2
0
De ce au daramat cea mai mare parte a baracilor si nu pe toate? Ras totul, facut curatenie si politist local la punct fix, e la mintea cocosului...chiar ne credeti idioti?
1
0
unde e buldozerul ??
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367