REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO/FOTO. Decebal Făgădău, printre pensionari de Ziua Dobrogei

VIDEO/FOTO. Decebal Făgădău, printre pensionari de Ziua Dobrogei

Replica API 14 noiembrie 2018 | 11:51 420

Cu prilejul Zilei Dobrogei, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, s-a aflat în Parcul Tomis II, unde a celebrat alături de constănțeni.

Primarul Decebal Făgădău a transmis următorul mesaj: „Sărbătorim astăzi cei 140 de ani de când Dobrogea s-a întors acasă, la patria mamă România. Viața ne arată că nimic nu se obține ușor, iar istoria noastră ne-a învățat că doar uniți și cu voință putem face lucruri care să dăinuie. Pare greu să fim uniți într-o regiune format din culture și tradiții diferite, în care acceptăm firesc religii diferite și ne vorbim în limbi sau dialecte diferite, uitând câteodată că tocmai această diversitate ne-a făcut mai puternici și mai buni.

Marea, Dunărea, pământul și subsolul de bogății, istoria multimilenară, cultura bogată, obiective economice importante, școli și universități, lăcașe de cult, oameni frumoși, mintoși și harnici. Chiar și această succintă enumerare ne arată că natura și istoria au fost generoase cu noi, că avem un infinit de motive să îi mulțumim Celui de sus.

Astăzi, noi toți, noi – cei vremelnici – avem libertatea de a ne urma visurile. Dar avem și datoria de a transmite celor ce vor veni după noi această moștenire fabuloasă.

La mulți ani, Dobrogea! La mulți ani, dragi dobrogeni!

Cu respect, Decebal Făgădău”.

Reamintim că, miercuri, 14 noiembrie 2018 – „Ziua Dobrogei”, Serviciul Public de Asistență Socială din Constanța organizează un eveniment festiv în 5 locații din municipiul Constanța.

Evenimentul va avea loc în intervalul orar 11:00-16:00, în următoarele pavilioane pentru pensionari din zonele:

-Parc Tomis II

-Parc Tăbăcăriei (Țara Piticilor)

-Cet – zona teren sport pavilion pensionari

-Parc Casa de Cultură

-Piața Far

În cele 5 locații se servește mâncare tradițională și se va desfășura un program artistic, ce va conține muzică populară din folclorul dobrogean, aromân, turco-tătar, lipovenesc, grecesc.

Precizăm că evenimentul „Zilele Dobrogei” are loc și la Pavilionul Expozițional și este organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanta, ȋn parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanţa, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea şi al Asociației de Management al Destinației Turistice Delta-Dunării.

De miercuri până sâmbătă seara surprizele se vor ține lanț. Pofticioșii vor avea ocazia să guste și să cumpere preparate tradiționale dobrogene, dar și vinuri autohtone, direct de la producători.

Programul artistic va fi susținut de artiști dobrogeni.

M.P.

Citește și: MENIU BOGAT în PROTEINE pentru pensionari, de Zilele Dobrogei

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ! Domnului primar Fagadau cel mai BUN primar
0
4
Un distrus pus de Mazaroi, uite-l cum vorbeste... O rusine de om , hot si prost.
3
0
Aceasta categorie sociala,cu tot respectul pt ea,ne a vandut viitorul prin votul naiv dat mult prea usor si mult prea in disperare acestor hoti,PSD,USR PNL ETC ETC alte partide toate conduse printr un singur om infiltrat nu il atunci nu existi ca partid,esti denigrat si marginalizat exemplul Miscarea Meritocrata este doar unul dintre ele,Dan Diaconescu un alt exemplu nu ca as fi fanul vreunuia dintre ei dar...merita sa ne gandim ca toti astia din 89 si pana acum N AU FACUT NIMIC SI NICI N AU DE GAND trebuie sa ne TREZIM!Sunt interese geopolitice mai mari decat mult prea nesemnificativul Sclav
2
0
Poza acestui individ fatalau cu fatza si freza de ginere mort imi provoaca o imensa scarba , iar acesti batrani fara scoala si saraci , doar mila. Desigur, printre batrani pot fi si unii cu un trecut ca al lui... visinescu...
3
0
Daca prind vreun pensionar din video ca vrea sa stea jos in autobuz ii zic sa imi suga p.. pana la cotor.
3
0
Daca facea ce trebuie era un erou. Asa e un viitor fost primar care cauta voturi. E bun gestul dar e cam sarac orasul lui bogat...
4
0
este de plans cat de umili sunt saracii orasului. Si nu-si dau seama ca hotul e in fata lor. Unul din cauza caruia ei cersesc. Multa muie cu cacat fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
7
2
Un cacat infect
6
2
Bravo PSD bravo Fagadau cel mai mare primat din istoria orasului.
2
18
vomit . fi mi ar scarba
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614