REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FOTO. FURTUL DE FLORI, treabă serioasă la Constanța! Iată ce sportivi sunt doi tineri, pentru a fura un ghiveci!

FOTO. FURTUL DE FLORI, treabă serioasă la Constanța! Iată ce sportivi sunt doi tineri, pentru a fura un ghiveci!

Replica API 19 iulie 2018 | 00:11 269

Constănțenii își doresc un oraș mai frumos, cu mai multă verdeață și mai multe flori. Dar cum în orașul nostru până și florile se fură – în urmă cu puțin timp reprezentanții Casei de Cultură Constanța semnalau că persoane „binevoitoare” smulgeau noaptea florile din gradenele din fața instituției -, acestea nu rezistă prea mult nici la ferestrele locuințelor particulare.

Nici atenționările prin plăcuțe pe care se menționează că „zona este supravegheată video” nu îi sperie pe hoți când vine vorba despre flori! Cum nu i-a speriat nici pe doi tineri, un cuplu, care s-au „străduit” mai bine de patru minute să fure un ghiveci cu flori de pe pervazul ferestrei de la etajul I al unei case din Peninsulă.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum cei doi vin spre zonă ținându-se de mână, văd ghivecele cu flori și, hotărăți, trec la „treabă”: tânăra este ridicată pe umeri de însoțitor și dă jos ghiveciul cu flori, pe care îl cară amândoi la plecare, cu grijă pentru a nu-l scăpa.

„Aceasta este realitatea din Constanța și din România! Voi repune florile astăzi! Doi tineri, speranța unui viitor mai bun...”, este mesajul care însoțește imaginile postate în spațiul public de către dr. Florian Stoian, medic constănțean. De altfel, nu este prima dată când grădinițele cu flori îngrijite de locuitorii din Peninsulă sunt ținta hoților pasionați de frumos și în trecut medicul constănțean semnalând că „binevoitorii” fură și distrug noaptea ceea ce locuitorii plantează în cursul zilei.

F.B.

Sursă foto: Dr. Florian Stoian, Facebook

Citește și: În Constanţa, hoţii fură până şi florile! Gradenele Casei de Cultură, vandalizate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbe-n vant ca tinerii vor schimba ceva in tara asta.N-ai cu cine! De ce? Ptr ca tinerii provin,majoritatea,din familii care se ocupa cu furatul.De orice fel.Fura obiecte,lucruri,note la scoala,etc doar sa traiasca ei confortabil si fara stres.Eeee,bai japitelor furacioase s-au ieftinit seturile de camere de supraveghere si o sa va vedeti la televizor,futu-va mamele voastre care v-a invatat sa furati.
5
0
Pt.16:12 : Daca te uiti mai bine o vezi pe ma-ta. Manifesta si ea cu ceva-n gura. Ca afara !
6
5
Pisatule , nu ai bani sa ii dai zdrentei o floare . Daca nu ai bani , scoateo la produs sa suga pule daca vrea flori . Futuva in gura de parliti .
8
2
la poze, ii recunosc tot din pozele voastre, alea cu "rezist". Manifestau ca ei vor o tara ca afara. Si ca altii-s hoti.
2
8
astazi eram pe fregventa Radio-Dona,la o emisiune a domnului Florin Munteanu...domnia sa afirma ca,mai multi puscariasi care s-au eliberat recent de la Facultatea Poarta_Alba, erau deosebit de suparati ca nu mai sunt locuri libere de...FURAT...unde stiau ei ca se fura la greu,acum erau altii la furat...si noi ce facem???au spus puscariasii??noi toata viata asta am facut...numai am furat...mai bine era la facultatea Poarta-Alba.. asta-i Romania...
7
1
Care constanteni k majoritatea sunt tigani ordinary ..turcime nenorocita ..asistati sociali ..interlopi sacali boschetari ..pensionari care se comporta de parca totul li se cuvine ..soferi criminali care nu respecta nici o lege ..taximetristii sunt o casta nenorocita ..politicienii din constanta sunt praf si pulbere ..notary avocati toti sunt organizati in gasti etc ..care constanteni orasul este un haos total e prapad fratilor ..vestul tarii arata cu adevarat k in occident dumnezeu sa va ierte cu tot k politie si jandarmerie care stau in piete la taifas cu bisnitarii de tigari etc.
16
3
Nemernicul ala si cu taratura lui nu ar recunoaste furtul daca nu le_ati arata imaginile.Ptr ca japitele provin din familii moderne...hoti neprinsi
12
2
Fura Tot Fura Tot Fura Tot
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367