REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FOTO! Un şofer RUPT DE BEAT a făcut PRĂPĂD! A scăpat cu viaţă ca prin minune!

FOTO! Un şofer RUPT DE BEAT a făcut PRĂPĂD! A scăpat cu viaţă ca prin minune!

Replica API 14 mai 2018 | 00:13 357

Circulă o vorbă, cum că ar exista un Dumnezeu al beţivilor. Judecând după imaginile de la un accident rutier în urma căruia o maşină s-a făcut praf, se prea poate! Şoferul implicat în coliziune a scăpat doar cu răni uşoare, deşi maşina pe care o conducea s-a răsturnat şi a izbit un stâlp de iluminat public. Locul accidentului a devenit loc de pelerinaj pentru oamenii din localitate, cărora nu le venea să creadă că şoferul a scăpat cu viaţă.

Conform oamenilor legii, un bărbat de 45 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, rezultat de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DC 28, în localitatea Izvoru Mare, iar în dreptul km 6 a pierdut controlul asupra direcției de mers, răsturnăndu-se în afara părții carosabile și intrând în coliziune cu un stâlp. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Poliţiştii au întocmit dosar penal.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
luat permisul pe viata, neputinta de a cumpara macar masina, sa plateasca pagubele facute si neaparat cura la dezalcoolizare!!! sa zic de munca n folosu comunitatii sau catreva luni de parnaie?!?
1
0
Militia era calare pe sticle goale de vodca.
2
1
NUUUU!Rupt debeat eara MILITIANUL ca veneade la carciuma, de la pacanele.
4
2
Iar Costel sia facut de cap pe la sat ,mai da conasul 1 suta de mii si scapa
7
0
Sper ca cineva sa se sesizeze la comentul lasat de Lefter Costel, daca nu inseamna ca traim in tara nimanui si legile sunt facute doar pentru prosti.Presa ar trebui sa cerceteze mai amanuntit daca aceasta beizadea de bani gata a facut asa ceva si ar trebui luate masuri. Uitei cum se lauda ca nu au patit nimic si ca a spulberat o femeie pe trecere si ca era si drogat....vaide steaua noastra in ce tara de corupti traim. Trebuie cineva sa faca ceva...
9
1
Eu am fost mai rupt de beat ,drogat si am spulberat si o femeie pe trecerea de pietoni si sunt bine mersi.Daca esti baiatul lui tata si ai.parai esti liber fara dosar penal.Nici acum nu sd stie gradul de alcoolemie,ma intelegeti ce vreau sa va relatez.Tatutul meu Viorel le baga zilnic limba in cur celor de la Registrul Auto Roman cand vin in Cernavoda adusi de cei de la politie-serviciul circulatie.Opreste doar fraierii si le face verificarea la masini,celor cu folii pe toate geamurile si parbriz se face ca nu ii vede deoarece sponsorizeaza politia.Fraierii fara bani la haules !.
13
3
Pacat ca nu a crapat
10
1
Aveau si aia un sarac de stalp tot satul Lau daramat si pe ala
9
0
Trebuia sa moara,data viitoare poate da peste niste oameni idiotul
8
4
Am crezut ca e gunoiul ala de lefter.
8
2
Trebuia sa moara un nenorocit k ista,ca istaveste pasibil sa omoare o gramada de oameni
7
1
bine ca a scapat cu viata se intimpla
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614