REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FOTO+VIDEO ACCIDENT GROAZNIC ÎN SUDUL LITORALULUI: 6 VICTIME, 2 MAŞINI PRAF!

FOTO+VIDEO ACCIDENT GROAZNIC ÎN SUDUL LITORALULUI: 6 VICTIME, 2 MAŞINI PRAF!

Replica API 4 aprilie 2018 | 00:13 1584

ÎNFIORĂTOR! Două autoturisme s-au făcut praf pe DN 39, în apropiere de peco, pe raza localității Neptun. Pe fondul neacordării de prioritate, șase persoane au ajuns la spital, o femeie fiind în comă, iar o altă persoană fiind în stare critică. Mai mult, doi copii au fost răniți. Pompierii, medicii și polițiștii ajunși la fața locului au lucrat contracronometru pentru a transporta victimele la spital. Femeia în comă a fost preluată de elicopterul SMURD.

Cadrele medicale și pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un accident pe raza localității Neptun din județul Constanța, în cursul zilei de joi, 4 aprilie a.c. Potrivit apelului la 112 ar fi vorba de aproximativ 6 victime. Una dintre victime ar fi încarcerată. Mai multe ambulanțe SAJ, un SMURD, dar și un echipaj pentru descarcerare s-au deplasat la fața locului.

UPDATE

Potrivit ISU, ar fi vorba de trei victime, dintre care o persoană ar fi în comă, o altă persoană ar fi în stare critică cu fracturi multiple și traumatism toracic deschis, iar cea de-a treia ar fi încarcerată. Pompierii sunt la caz și lucrează la extragerea victimei încarcerate. Accidentul s-a produs pe DN 39, în zona peco.

Oamenii legii anunță faptul că accientul s-a produs între două autoturisme.

UPDATE 2

Persoana încarcerată a fost scoasă de paramedici. Traficul pe DN 39 este restricționat la două benzi, iar la fața locului a ajuns și elicopterul SMURD.

UPDATE 3

Oamenii legii anunță faptul că la fața locului s-au înregistrat cinci victime: două în stare gravă, iar trei persoane au fost rănite ușor.

Ce spun medicii

În urma accidentului rutier, au fost înregistrate șase victime: o femeie este în comă, suferin politraumă, aceasta a fost intubată și preluată de elicopterul SMURD, un bărbat a suferit un traumatism toracic și abdominal și se află în stare critică, un bărbat a suferit un traumatism minor, o femeie a suferit un traumatism la coloana cervicală, iar doi copii, de 8, respectiv 12 ani, au suferit un traumatism minor și sunt stabili.

Ce spun oamenii legii

„Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate a vehiculelor. Din păcate, în urma accidentului au rezultat șase victime, care au fost transportate la spital”, a precizat Gabriel Gioardă, împuternicit șef la Serviciul Rutier.

Miercuri, la ora 16:40, la ieșirea din localitatea Neptun, pe DN39, un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus autoturismul pe DN39 și ajungând înaintea podului, de pe o strada adiacentă, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, pe banda 2 dinspre Mangalia către Constanța. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a 2 persoane, ambele din autoturismul de culoare neagră, precum și rănirea ușoară a 4 persoane din celălalt autoturism, dintre care 2 minori de 8 și 12 ani.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in toata tara se dau permise auto pe euroi si toti agentii stau noaptea la panda pe langa cluburi si iau spagi de la tinerii care se urca bauti la volan, uitativa la CRALEV ce figura de bou are dar la saltea are sute de mii de euroi asa ca ce va mirati cand vedeti cate accidente se prouc pe soselele noastre.....
0
0
Mesajul pascal al lui IPS Teodosie cu prilejul Invierii Domnului. Ti-o dam la muie pidosnicule, satana cu sutana.
1
0
Garduri pentru boi si strungi pentru boi!!
3
0
"zilei de joi, 4 aprilie". E miercuri. In fine, nu mai conteaza...
3
2
Fereasca Dumnezeu sa intri pe mana romanilor jegule
3
2
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic. Sa vina cat mai multi refugiati din siria si irak ca sa inlocuiasca acest popor de golani in trafic.
5
7
Nu mai bagati texte cu varsta ? Cu medicalul,cu psihologicul hau,hau,hau
1
1
Trebuie sa te asiguri inainte sa faci asa ceva, ori unde in Europa trebuie sa fii sigur ca poti asta, daca nu vezi ce rezultat e.
0
0
sa se puna pe mijlocul drumului gard de ciment Nu e singurul sofer care intoarce acolo. Am mai vazut si pe altii si i-am atentinat.
6
2
Mariana CEDE...NU MAI SCRIE MESAJE CU CEDE ATI TRAS DESTULE TEPE..NU ITI ESTE RUSINE!!! ATI PACALIT DESTUL OAMENII NU SUNTETI FIRMA SERIOASA!!! HUA HUA
5
0
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
3
7
Informatiile nu sunt exacte, nu s-a intamplat la iesirea din Neptun, ci spre Peco si cred ca intre Peco si pod.Am venit de la Cta si am fost redirectionat de politie prin Neptun si am iesit pe sub pod, spre Mangalia.Mare lucru nu se vedea, doar masini si curiosi.
2
1
prosti cu permis fratilor atentie unii cu gandul la servo altii cu gandul la etno
4
0
imi este scarba de saptamana de dinaintea fiecarei sarbatori toti sunt grabiti natie de inculti si pupatori de moaste
5
6
De ce la articolul cu fagadau nu se poate comenta ??? Uuuuuuu
9
0
ioane, ala care a provocat accidentul e bucurestean...
3
1
S a umplut de soferi probabil ar trebuii sa faca plata instructorii auto si sa raspunda si penal pentru modul in care dau ei permise la toti bulangii si proastele. In constanta nu se mai poate conduce linistit. Merg cu grija si daca am prioritate pentru ca sunt atat de imbecili incat sunt in stare sa intre si intr un tanc la propriu.
11
0
Despagubiri
0
7
Soferi mai cretini ca aia din mangalia nu am mai vazut! Conduc jumate de tara fara probleme si cand ajung in mangalia merg cu piciorul pe frana ca sunt o groaza de dobitoci care iti taie calea.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102