REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FOTO/VIDEO. Bulevardul TOMIS, MODERNIZAT! Lucrările, aproape terminate!

FOTO/VIDEO. Bulevardul TOMIS, MODERNIZAT! Lucrările, aproape terminate!

Replica API 23 iulie 2018 | 02:38 479

Primăria municipiului Constanța a anunțat printr-o postare pe Facebook faptul că, intersecțiile în care se lucrează pentru modernizare sunt aproape de finalizare.

”Lucrările de reabilitare a intersecțiilor din zona Victoria și zona Spital de pe bulevardul Tomis sunt aproape de finalizare.

Montate cu un design modern, pavelele au schimbat cu totul aspectul acestor mari intersecţii. Trotuarele au fost reparate, s-au construit rampe de acces pentru cărucioare, dar şi casete pentru pomi.”, este mesajul postat de Primăria Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand cobori ,pe Tomis ,spre Dacia si pe stanga si pe dreapta trotuarele sunt ocupate in intregime de masini!
2
0
A facut un cacat. Acele intersectii aratau intr-un mare fel pe timpul lui Ceausescu. Rigolele erau pline cu flori si udate zilnic vara. Tot blvd. Tomis era ...ca o floare. Cu ocazia modernizarii si-au schimbat si ei pavelele in curte. Huuuuo !
2
0
Las' ca va tai io ajutoarele sociale ca prea sunteti guralivi ciuma portocalie!
0
1
Psd ul conduce judetul din anul 2000.Fagadau era un lacheu pe vremea lui mazare si acum se vrea mare primar.Fagadau a participat la toate nenorocorile,asa ca mars javra ordinara si cu protectorii tai
4
1
Un kkat de ontersectii
6
1
modernizeaza ba ratatule canalizarile din intersectii. saracule! don premar daca citesti aici iti uram multa ..... numere de suedia. fa ba saracule canalizarile. in intersectia iorga cu mircea ai 10 canalizari ba chiompule. ciumpalacule. piticu naibii. multaaaa nr de suedia. tie si la toti urmasii tai. fagaboule care esti. degeaba esti ma primar. mi-ar fi rusine sa zic ca sunt primar in cta daca as fi in locul tau. ai transformat o mizerie de oras intr-o ruina. bufonule
7
1
Acelasi tip de lucrari se faceau si la Braila acum 10ani
7
1
dar avem primar????
5
1
Bravo! Dar de ce nu, tot bulevardul? Au trecut 28 de ani si administratia a amenajat trei intersectii, a macelarit cel mai mare parc, a participat la haosul urbanistic, a distrus un oras prin incompetenta si coruptie. Constanta nu are un centru. Stefan Cel Mare arata ca o strada din Siria. Cand vom avea o viziune, un proiect, o dezbatere serioasa despre cum vrem sa arate cea mai veche cetate a Romaniei? Orasul asta are o comoara imensa dar si ghinionul unei administratii nepregatite pentru a intelege valorile acestei urbe.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218