REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

FOTO+VIDEO! Condamnat în Italia pentru agresiuni sexuale şi ELIBERAT RECENT din puşcărie, a fost cât pe ce să VIOLEZE o puştoaică de 14 ani!

FOTO+VIDEO! Condamnat în Italia pentru agresiuni sexuale şi ELIBERAT RECENT din puşcărie, a fost cât pe ce să VIOLEZE o puştoaică de 14 ani!

Replica API 12 ianuarie 2018 | 09:30 1014

O fată de numai 14 ani a fost la un pas de a fi violată după ce a coborât din autobuz cu scopul de a ajunge acasă. Atunci a fost acostată de către Virgil Butacel, care a început să tragă de ea, în timp ce, potrivit unor surse, și-ar fi atins zona genitală. Copila a început să țipe, intervenind un bărbat. Precizăm că suspectul este cunoscut cu antecedente penale, cum ar fi furt, tâlhărie și viol.

Polițiștii din cadrul Secției 2, prin activități specifice, l-au prins în mai puțin de oră și l-au predat Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța. Astfel, la data de 10 ianuarie a.c., ora 22.00, oamenii legii au identificat un bărbat, de 42 de ani, care ar fi acostat o tânără, de 14 ani, din Constanța, în zona Campusului Universitar, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Mai exact, minora a coborât din autobuz în stația din zonă și, imediat, Virgil Butacel s-ar fi năpustit asupra ei, începând s-o tragă de mână. În tot acest timp, potrivit unor surse, individul își atingea zona genitală. Alertat de țipetele victimei, un bărbat a intervenit, moment în care agresorul s-a îndepărtat în fugă de la locul faptei. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, după care a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. În prezent, polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiuniii de tentativă de viol, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În 2013 era suspectat de mai multe agresiuni sexuale în Italia

Așa cum este precizat și mai sus, Virgil Butacel este cunoscut cu antecedente penale. El a fost eliberat recent din penitenciar și este cunoscut pentru furturi, tâlhării dar și viol. Acesta a apărut și în presa italiană, în 2013, fiind suspectat atunci de săvârșirea mai multor agresiuni sexuale. Se pare că urmărea femeile, mai ales la finele de săptămână, după care le agresa sexual și le amenința cu moartea. Se pare că avea un obicei în a ataca femei care făceau jogging. Astfel, în iunie 2013, ”La Nuova di Venezia e Mestre” publica un articol prin care anunța că românul Virgil Butacel este pricipalul suspect. Nici în țară nu a fost mai ”cuminte”, motiv pentru care a tot stat prin pușcărie. Și acum, iată, nici nu fusese eliberat bine că deja a fost încătușat de oamenii legii.

Update: individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu exista leac.. trebuie terminati
8
0
Asta sigur e moldovean din Vaslui, patria violatorilor.
4
4
Labagiu notoriu nevindecabil..nasol e ca nu prea-i recunosti pe strada sa te feresti de ei... castrare
9
0
LEFTER COSTEL DIN CERNAVODA CRIMINAL DROGAT,PESTE UNU LA MIE ALCOOL,VITEZA DE 150 KM PE ORA PE TRECEREA DE PIETONI DIN STATIUNEA MAMAIA ESTE LIBER.IN FOTOGRAFIE AVETI MAFIOTII CARE SI AU LUAT SPAGA.DOAMNA KOVESI IMPUSCATI VA IMPREUNA CU DANCU,DESPESCU,TUDOSE SI ALTI ESCROCI
9
1
VA IAU KAracterele in puLA
2
2
Cat de clar sa fie ca e eliberat din penitenciar din Italia? PSD e de vina oare si pentru prostie ?
1
5
Fa retarda pulii ce esti Politia nu pedepseste .
2
0
Psd e de vina k ii elibereaza. Si fata poate sa fie o tarfa sa vedem si fata
1
5
da, acum toti sunt militieni...
1
2
da ti drumul la casele ede toleranta si evitam toate mizeriile astea , nu le mai tineti sa functioneze la negru pt interlopi si politicieni si militeni
8
1
Daca nu mai aveti puscarii unde sa tineti leprele astea, impuscati-i dracului sa scapam de ei!
13
0
Sa i se taie pula ...ar da de gandit la alti
13
1
Daca nu ii trimitem la topit, Dragnea le da drumul pe strada din nou
15
5
- Pedofilule ce meserie ai? - politist!raspunse el; - si e bine? -da,colegii sunt de treaba doar suntem imbracati la fel
7
5
Caschetele unde erau?
6
5
Concluzia mea este ca politia si-a cam pierdut din incredere si autoritate prin faptele unor marsavi din politie.Poate prin pedepsirea acestora, oamenii vor recunoasre ca politia exista, ptr a ne apara nu ptr a agresa copii si tinere.
12
4
Ia vedeti nui si asta militian?
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102