REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Fotografia cu party-ul din biroul premierului, făcută de un liberal apropiat de tabăra anti-Orban

Fotografia cu party-ul din biroul premierului, făcută de un liberal apropiat de tabăra anti-Orban

Replica API 30 mai 2020 | 00:00 2137

Poza devenită virală pe Facebook, în care premierul Ludovic Orban şi câţiva dintre miniştri sunt văzuţi fumând şi consumând băuturi alcoolice în sediul Guvernului, a fost făcută de una dintre persoanele aflate în încăpere, un apropiat al taberei anti-Orban din cadrul PNL, au declarat surse politice pentru Adevărul.

Potrivit surselor guvernamentale citate, în data de 25 mai, consilierii premierului i-au organizat acestuia o petrecere surpriză cu ocazia zilei sale de naştere, cu participarea mai multor miniştri şi parlamentari liberali: vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de externe Bogdan Aurescu, ministrul economiei Virgil Popescu, ministrul transporturilor Lucian Bode, şeful Cancelariei premierului Ionel Dancă, ministrul Agriculturii Adrian Oros şi deputatul liberal Ben-Oni Ardelean.

Totuşi, în fotografia virală, pot fi văzuţi doar Orban, Turcan, Aurescu, Popescu şi Bode. Niciunul dintre ei nu purta mască de protecţie pe faţă, Orban şi Aurescu pot fi văzuţi fumând, în timp ce ministrul Popescu ţine un pahar, aparent cu o băutură alcoolică. De altfel, doar Turcan avea o mască, dar era plasată pe bărbia sa.

„I-am cumpărat un tort şi apoi am stat la o bere. Au fost şi unii liberali care au cerut funcţii, dar au fost refuzaţi. Unul dintre ei, mare susţinător al familiei tradiţionale, a făcut pe ascuns poza. Nu se numără printre apropiaţii premierului în PNL, ba dimpotrivă, e în tabăra adversă”, au precizat sursele respective.

Întrebat de Libertatea dacă fotografia a fost publicată de Ionel Dancă, şeful său de Cabinet, premierul Orban a negat acest lucru, precizând că o astfel de insinuare nu este decât un fitil băgat în jurul fotografiei” şi că, la fel de bine, poza putea fi făcută de persoana care a servit băutura şi mâncarea.

„Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu (n.r. – fost purtător de cuvânt al ministerului muncii în mandatul Liei Olguţa Vasilescu – PSD) şi Orlando Teodorovici (n.r. – fost ministru al Finanţelor şi fost vicepreşedinte al PSD). Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza”, a mai susţinut Orban.

Eugen Teodorovici a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, fotografia respectivă şi a cerut demisia premierului Orban.

„Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României. Ţara arde şi PNL-iştii ... Asta fac ‘liberalii’ la guvernare! Din confortul maşinii condusă de ofiţerul SPP şi din siguranţa vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluţii de redresare economică, în timp ce românii mor de COVID-19, îşi pierd locurile de muncă, capitalul românesc aşteaptă măsuri pentru salvare şi relansare economică, Orban şi gaşca lui de hoţi şi trădători de ţară fumează, consumă băuturi alcoolice şi îşi ghiftuiesc burdihanele, culmea ... în birourile instituţiilor publice pe care le conduc! Asta vor românii!? RUŞINE ORBAN, RUŞINE PNL!! DEMISIA!!”, a afirmat Teodorovici, potrivit epochtimes.com.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VREAU SA SPUN CA LE TRAG LA MUIE TUTUROR CELOR CARE SUNT LA PUTERE SI AU FOST LA PUTERE . ROMANIA A FOST SI ESTE CONDUSA NUMAI DE LICHELE . EU AM SPUS CA ORBAN ESTE UN FEL DE DRAGNEA . FAPTU CA A SCAPAT DE CONDAMNARE , NU IL FACE MAI PUTIN VINOVAT . DACA PNL-ISTI VOR BELI PULA , ESTE PENTRU CA VOR MURI PE LIMBA LOR LA FEL DE LEMN CA SI A CIUMATILOR . MUIE CU MULT CACAT LA TOTI CARE SUNT IN PARTIDE SI CARE PUPA PARTIDELE IN PULA .
5
0
aia din psd ar fi serbat la Belina departe de ochii slugilor...
5
2
Sa ne arate bonul fiscal cu care a platit cele consumate.Dar nu are de unde ca sant bagate pe protocol.Ca doar un prim-ministru si un soare sunt in RO!Orban la fel ca si MRU,cand tara este in criza au fel de fel de fantezii pe bani publici.Bauturi,havane,mancarica pe banii nostrii.Dar altfel este tara in criza.Pentru fraieri!
7
0
ptr Gica daca asta consideri tu decent si civilizat nu asta e bataie de joc cand lumea sta in jomaj societatile inchise, doar atat timp cat citiu zice ca ne putem imprumuta ca tara cu dobanzi mic ce mai conteaza economia,
6
1
stii care problema? ca noua poporului ne cere austeritate si ne amendeaza pentru nimic, ni se spune ca nu sunt bani, ca se scumpesc toate, in timp ce ei ne sfideaza cu ce fac, daca era ziua lu ala era de ajuns o cutie de bomboane si restul poate seara la o vila mai discret dar o fac intr-o institutie de stat!!!!! asta e problema spalatule pe creier!!
6
1
Populimea sa stea in casa ,sa se spele pe miini si pe creier la TV
10
1
Unde pizda ma ti ai vazut tu asa multe tari civilizate unde se executa oamenii, idiotule
8
2
Si care este problema???? Era ziua omului si sarbatorea la munca decent, nu ca voi cu mese intinse!
12
25
O fi camera ascunsa in acul de cravata a lui Basica, Orbanica, Iohanica, turmentatii drak !
8
7
Sa vedeti cand o sa alergati dupa coruptii din gastile astora "de dreapta". Ca pesedeul ciumat nu o sa mai fie pe la putere. Doar ei "anticomunistii". Si asa o sa treaca anii si o ne petrecem viata de popor prostit de toti politicienii de la draknea si grindeanu la Orban via ciolos cu escala la iohanelu ori cinstitii useristi. Mare ghinion pentru unii dintre noi sa traim pe aici prin zona asta.
19
3
Daca eram intr-o tara civilizata Draknea, Ciordache si toata sleahta ciumei rosii erau impuscati la zidul lui Ceasca.
16
13
Ssssssssssss
2
1
Atata scandal in plm ca fumeaza aia o tigara si beau un pahar de whiskey de ziua cuiva. In plm toti comentatorii astia de pe aici de ziua lor se strang cu prietenii asculta opera si vorbesc despre stiinte abstracte. Popor de ipocriti frustrati.
13
29
Daca eram intr-o tara civilizata premierul demisiona a doua zi.
33
11
tiganii care faceau petreceri si guvernul lui kwj? Va spun eu. Tiganii nu sunt tradatori. Pleaca in Europa fac bani acolo din infractiuni si ii trimit in tara. Ii poti numi investitori pe langa tradatorii astia din pnl usr si plus care praduiesc in tara ajutati de multinationalele care trimit profitul in tarile de origine Germania Olanda Franta Italia. Si noi eram amendati ca ne plimbam fara declaratie. Astia fac petreceri cu bani din protocol. Havane de 200 euro si single malt de 300 euro. N au bani de pensii si salarii marite. Aveti grija la alegeri. Usr sunt si mai nenorociti.
28
9
muieee pnl
34
13
ceva normal in aproape toate institutiile de stat . peste tot exista o atmosfera idilica si bucolica . macar ludovic nu s a ferit ....ha , ha
15
27

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369