REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Fotografie cu Forin Iordache şi Daniel Morar, împreună la masă, publicată pe Facebook

Fotografie cu Forin Iordache şi Daniel Morar, împreună la masă, publicată pe Facebook

Replica API 16 decembrie 2017 | 01:06 530

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR.

"Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoţie. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, fost procuror şef DNA, schimbă cu gesturi largi reţete culinare cu deja celebrul «criminal în serie» al legilor Justiţiei, Florin «Ciordache»”, a scris deputatul USR pe Facebook.

El spune că este convins că Iordache şi Morar "sunt amici vechi, discutau despre reţeta de pus gogonele din Ardeal şi despre reţeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal”.

”Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României. Cum comentaţi frumoasa întâmplare?”, mai scrie deputatul USR.

Curtea Constituţională are sediul tot în Palatul Parlamentului, scrie news.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acapararea Ro a fost tinta psd din prima zi.Si prima lor masura a fost sa-si atraga de partea lor autoritatile statului si anume:jandarmeria ,politia,armata,penitenciare si functionari publici prin marirea salariilor,pensionari din frageda copilarie si alte facilitati.
3
1
Asistarii,ciorile,pensionarii,si jandarmii care sunt pata neagra pe obrazul Romaniei au votat psdul ca doar stau cu mana intinsa la impozitul pkatit de noi.Rusine psd rusine jandarmeeia romana cara apara hotii sunt partasi la distrugerea romaniei si revenirea la dictatura.
6
0
Constanta un oras de pachetari ciori capatini de oaie atarnatori psd
5
0
Rezultatul majoritatii votului dat de oameni inculti si neinformati sau prost informati, tigani, asistati social, pensionari spalati pe creier, diversi gainari abonati la contracte de la stat, primarie, angajati incompetenti ai statului si alte categorii asemenea... Se pare ca strada si multi altii au cedat. Revine Epoca Nastase, si mai apoi Epoca se Aur. Ultimul care pleaca din tara asta, sa singa becul. Amin
5
1
Acolo e programul cornul si laptele .Doamna laptoasa primeste cornul pe rand de la cei doi.
4
0
Tara plina ochi de cacat...bine ca a plecat feul rahatului fin Constanta la Bucuresti ca si ministru. Oare cand acest popor va reiesi in strada sa-si recapete demnitatea?
5
0
Sa iti iau cinsteala in p.l si pe mata ai cinsitita si pe sorata pana m-oi satura eu si toti pesedistii din cta si sa va f..t pe toti din rezist!!
4
9
E , nu e adevarat , pixelul albastru este o facatura domle ce dracu , pai cum dracu sa nu se cunoasca cand toti sint mana in mana si fura impreuna cand unii cand altii.
4
0
sper ca toti cei care au votat PSD mai ales cei care sustin orbeste acest partid sa aiba parte din plin de noile legi ale justitiei adica mame, surori violate, casele praduite, bunicii calcati pe treceri si toate astea fara ca cei vinovati sa plateasca, asa cum scrie la lege. Poate in momentele de mai sus o sa realizati greseala. Cta e plina de pesedei si asta se vede in strada.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920