REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fotograful care a pozat-o pe Celine Dion a fost operat, el fiind implicat într-un accident rutier în Constanţa

Fotograful care a pozat-o pe Celine Dion a fost operat, el fiind implicat într-un accident rutier în Constanţa

Replica API 23 iunie 2014 | 00:00 87

Cunoscutul fotograf român, care a pozat artiste de talie mondială, precum Celine Dion sau Anastacia, a fost operat, anunţul fiind făcut chiar de el pe Facebook. Intervenţia chirurgicală vine în urma evenimentului nefericit în care a fost implicat, pe A4, atunci când s-a izbit de sensul giratoriu, autoturismul său luând foc.

"Ieri (19 iunie a.c.) a fost o zi foarte grea, poate cea mai grea zi din viaţa mea. Am fost nevoit să trec printr-o intervenţie chirurgicală complexă ce a durat mai bine de 6 ore. Din câte mi-au spus doctorii, am înţeles că a fost o reuşită. Sunt atât de multe persoane cărora vreau sa le mulţumesc pentru aceasta reuşită, dar stiu ca o înşiruire de nume nu va fi niciodata de ajuns. Am avut atât de mulţi prieteni lângă mine în aceste zile şi grija lor m-a copleşit. Sunt atât de bine tratat la spitalul Bagdasar-Arsenie şi mă bucur să văd că sunt spitale în România care ne ajuta pe noi, pacienţii, să ne simţim cât mai confortabil cu putinţă.", a spus Edward Aninaru. Însă, pe 14 iunie acesta a relatat şi cum s-a petrecut accidentul, anunţând totodată că trebuie să-şi anuleze toate angajamentele. "Îmi cer scuze, dar mă văd nevoit să anulez toate angajamentele şi planurile făcute, din cauza unui accident rutier produs azi-noapte (13 spre 14 iunie - n.r.) în drum spre Constanţa. Momentan sunt în drum spre Bucureşti, într-o ambulanţă. Revin cu veşti. Neapărat însă vreau să-i mulţumesc omului potrivit la locul potrivit, care m-a scos din maşină în flăcări când nu puteam să mă mai mişc. Sorin Iordache se numeşte şi îi sunt recunoscător toată viaţă. Mulţumiri personalului Spitalului de Urgenţă Constanţa, medicului Alena Mitel şi tuturor care au fost în jurul meu. Pe prietenii mei care au zburat în miez de noapte spre mine şi au făcut în aşa fel încât să nu îmi lipsească nimic îi iubesc şi le mulţumesc!", a mai spus cunoscutul fotograf Edward Aninaru. Reamintim că totul s-a petrecut în data de 13.06.2014, în jurul orelor 23.40, când Edward Aninaru, de 38 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism, pe autostrada A4, dinspre Bucureşti către Mangalia şi ajungând la intersecţie cu DN 39, intersecţie tip sens giratoriu, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu sensul giratoriu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367