REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Franck Ribery, mijlocaşul echipei Bayern, amendă grea din partea clubului pentru injurii, după ce a mâncat o friptură cu foiţă de aur

Franck Ribery, mijlocaşul echipei Bayern, amendă grea din partea clubului pentru injurii, după ce a mâncat o friptură cu foiţă de aur

Replica API 7 ianuarie 2019 | 00:00 509

După ce a fost criticat pentru că a postat un videoclip cu el însuşi bucurându-se de o friptură scumpă, acoperită cu foiţă de aur, jucătorul francez Franck Ribery a fost amendat şi de către clubul la care joacă, Bayern Munchen.

Jucătorul francez, în vârstă de 35 de ani, a răspuns dur la critici după ce a postat o filmare cu el bucurându-se de o friptură scumpă acoperită cu aur, în celebrul restaurant Salt Bae din Dubai.

Directorul sportiv al clubului nu a specificat cât de mare este pedeapsa aplicată lui Ribery, dar a descris amenda drept "grea".

"A folosit cuvinte pe care noi ... nu le acceptăm şi pe care Franck nu avea dreptul să le folosească, ca model şi ca jucător", a declarat duminică Hasan Salihamidzic.

"Am avut o lungă discuţie cu Franck şi l-am informat că i-am fi impus o amendă grea şi el a acceptat-o", a adăugat el.

Franck Ribery (34 de ani) a ajuns în centrul unui scandal chiar şi în vacanţă. Veteranul de la Bayern Munchen şi-a petrecut zilele libere în Dubai, acolo unde a ajuns la restaurantul celebrului Salt Bae.5

Fanii de pe reţelele de socializare i-au "sărit în cap" după ce a postat un videoclip, iar acesta a ripostat cu un mesaj extrem de dur.

Totul a pornit după ce mijlocaşul francez s-a filmat în timp ce mânca o friptură suflată cu aur la restaurantul celebrului Salt Bae, pentru care a plătit nu mai puţin de 1.200 de euro. Au fost mulţi care au ales să-l critice pe Ribery, iar acesta a ales să răspundă cu un mesaj dur, folosind cuvinte vulgare.

"În 2019 punem punctul pe i. Să începem cu invidioşii şi haterii, care s-au născut în urma unui prezervativ rupt. Să va f.t mamele şi bunicile şi tot arborele genealogic. Nu va datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie şi apropiaţilor, care au crezut în mine. Restul sunteţi pietricele în şosetele mele", e mesajul publicat de Ribery.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614