REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Franks revine în România: delegaţia FMI a acceptat invitaţia lui Ungureanu

Franks revine în România: delegaţia FMI a acceptat invitaţia lui Ungureanu

Replica API 18 februarie 2012 | 00:00 176

Reprezentantul FMI în România şi Bulgaria, Tonny Lybek, a declarat că vizita la Bucureşti a reprezentanţilor Fondului, care va avea loc la invitaţia premierului Ungureanu, este "o practică obişnuită", derulată în ţările cu care există un acord încheiat şi în care a avut loc o schimbare a Guvernului. Vizita va avea loc în perioada 21-22 februarie şi, potrivit lui Lybek, nu sunt avute în vedere modificări la scrisoarea de intenţie convenită la începutul lunii februarie. "La cererea noului prim-ministru român, Mihai Răzvan Ungureanu, domnii Jeffrey Franks (şeful misiunii FMI pentru România) şi Szkely Istvn (şeful misiunii Comisiei Europene în România) vor face o vizită la Bucureşti, marţi, 21 februarie, şi miercuri, 22 februarie, pentru a se întâlni cu membrii noului Guvern şi a discuta evoluţiile economice recente şi implementarea programului. Aceasta este o practică obişnuită pe care o derulăm în ţările cu avem încheiat un acord şi în care a avut loc o schimbare a Guvernului. Nu sunt avute în vedere modificări la scrisoarea de intenţie convenită la începutul lunii februarie", a anunţat, vineri, Tonny Lybek, reprezentantul FMI în România şi Bulgaria. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu le-a transmis şefului delegaţiei FMI în România şi directorului pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene invitaţia de a participa la Bucureşti, între 21-22 februarie, "la o întâlnire de lucru pe teme economice de actualitate".

"Primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu a lansat şefului misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi directorului pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Szkely, invitaţia de a participa, la Bucureşti, în intervalul 21-22 februarie, la o întâlnire de lucru pe teme economice de actualitate. Scrisoarea de intenţie nu se va afla pe agenda de discuţie", a informat Guvernul.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614