REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fratele lui Bâlbă de la Delfinariu a efectuat lucrări ILEGALE la un imobil cu 5 etaje!

Fratele lui Bâlbă de la Delfinariu a efectuat lucrări ILEGALE la un imobil cu 5 etaje!

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 696

Alexandru Ovidiu Bâlbă, fratele directorului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, deține un imobil cu 5 etaje pe strada Panait Moșoiu, numărul 32-34. În urmă cu câțiva ani, acesta a executat câteva lucrări peste imobilul cu regim S+P+5E, fapt pentru care a și fost amendat de Poliția Locală, în 2014. Bâlbă încearcă să intre în legalitate, efectuând demersuri în acest sens.

clădirea de pe strada strada Panait Moșoiu

După executarea imobilului cu 5 etaje, Bâlbă a constatat uzuri ale terasei care au dus la infiltrații la nivelul etajului inferior cu afectarea majoră a construcției, aspect ce a determinat realizarea imediată a unor lucrări de reparații care nu s-au dovedit a fi eficiente, situația avansând. Astfel, a amenajat o șarpantă care formează structura de rezistență a acoperișului. Bâlbă spune că lucrarea nu este vizibilă din domeniul public și nu afectează aspectul estetic, fiind strict circumscrisă scopului tehnic de punere în siguranță.

În urma unui control al Poliției Locale, a fost amendat pentru lucrări ilegale și i s-a cerut să intre în legalitate. Concret, polițiștii au constatat că, peste etajul 5 al imobilului de pe strada Panait Moșoiu nr 32-34 a fost realizat un nivel executat pe structura metalică cu învelitoare din panouri tip sandwich având suprafața construită de 290 mp, cu o înălțime de aproximativ 2,50 m, acesta fiind retras față de perimetrul construcției cu aproximativ 1,4 m. Recent, Bâlbă a demarat procedurile pentru intrarea în legalitate, solicitând ca situația sa să fie analizată de reprezentanții administrației locale. Menționăm că este vorba despre fratele lui Adrian Bâlbă, șeful Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai gata manglele! S a terminat smecheria, daramati tot, nu va dau nicio autorizatie, sa construiasca numai marii dezvoltatori!
4
2
Un om de nimik, care n-a predate nici un curs la Ceronav, I-au curs balele dupa secretare, uite-te ce fata de dobitoc are. Traieste numai din cerseala si furt, un mascarici. Unde mai pui ca e si prieten cu MAZARE NICUSOR STRUTINSKY.
7
1
mare porcarie blocul ala, in cartier de case. locuri de parcare ciuciu, soare si intimitate pentru vecini ciuciu. la puscarie si daramat
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218