REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fratele lui Florin Salam, în stare gravă cu Covid-19! A fost intubat la „Matei Balș”!

Fratele lui Florin Salam, în stare gravă cu Covid-19! A fost intubat la „Matei Balș”!

Replica API 7 august 2020 | 23:50 2766

Fratele lui Florin Salam este internat în stare gravă, după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19. Artistul este disperat, deoarece spitalul nu i-ar oferi informații despre starea lui Neluțu.

Neluțu, fratele lui Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a contractat coronavirus. Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, bărbatul se află și acum în stare gravă, intubat. Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară, aceste diagnostice îngreunându-i lupta cu Covid-19, scrie cancan.ro.

Florin se gândește la ce este mai rău

De câteva zile, Florin este disperat pentru că nu mai știe nimic despre fratele lui. Medicii nu i-au mai oferit nicio informație despre Neluțu și artistul a început să se gândească la ce este mai rău, ne-au dezvăluit, în exclusivitate, apropiați ai solistului.

În ciuda problemelor personale, Salam este, încă de ieri, nedezlipit de lângă sicriul lui Emi Pian, la vila unde are loc priveghiul.

Salam s-a pus în genunchi în fața sicriului

După ore bune de cântat, Florin Salam nu a mai rezistat în fața emoțiilor și a făcut un gest care i-a impresionat imediat pe cei prezenți. Artistul s-a pus în genunchi în fața sicriului lui Emi, în timp ce cânta printre lacrimi, iar câțiva membri ai familiei au făcut același lucru, la îndemnul său. Manelistul a cântat fără întrerupere toată noaptea trecută, iar durerea i se citea pe chip. La un moment dat, din cauza emoțiilor, a căldurii și a oboselii, Florin a fost la un pas de leșin. Cei de la priveghi l-au scos afară pe brațe pentru a-și reveni.

„Bătaia de joc a autorităților a revoltat și familia lui Florin Salam, aflată azi în fața spitalului Matei Balș că să afle dacă fratele marelui artist mai este sau nu în viață! Dacă ai pe cineva din familie cu probleme de sănătate, nu îți spune nimeni dacă rudă ta mai trăiește sau nu! În ziua de azi, mori cu zile în spitale!“ a postat pe Facebook Adriana Bahmuțeanu care este alături de familia Salam.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici varu Carnat nu se simte prea bine. E pe tratament cu mustar si ketchup.
0
0
Mare paguba-n ciuperci, pardon, ciori!
3
0
Bre nea lucian excelsior .Nu are nimeni nimic cu tine ca esti tigan ci doar cu faptul ca nu platiti taxe dar mergeti la spital .Defapt din munca pe care o depui ca amre om de afaceri ,trafic de droguri de prostitutie de camatarie de vindut tigari la coltul strazii din barbut nu prea poti plati taxe .Asa ca taci in mortii matii
3
1
Bahmuteanca este o mare tiganca, da. Tiganca autentica, mahalagioaica, tata parvenita! A facut-o prigoana "vedeta". Ea nu poarta masca ?! Parasuta! Suntem de rasul Europei cu panaramele astea.
5
0
Eu stiam ca tiganii nu face Covid-19 dar uite surprize surprize,va astept langa mine in pamant galben tiganii , va astept pe TOTI
3
0
de 2 zile a disparut covidul,numai stiri de tiganul asta borat.am ajuns de rasul europei.ce dracu a facut asta la viata lui de este asa de mediatizat?
2
0
Si ce daca noi suntem tzigani ? Tot oameni suntem si iata ca unii dintre noi am devenit adevarati oameni de afaceri . Ce plm , sunt un gentleman.
2
4
aveam eu leac pt astia...
15
0
Fratele lui salam nici nu trebuia internat la spital ,asta pentru ca se stie eceasta etnie ordinara nu plateste nici un fel de asigurare, de impozite nici nu poate fi vorba ..trb. lasat acasa sa zaca asa cum mor multi batrani neajutorati si singuri ..vedete nui asa ..Romania de poveste !
21
0
mortii mati de mare artist .Cit ai cotizat tu ma la sisteul de sanatate sa certi autoritatile ? sa crapati in chinuri si tu si dobitocul ce a scris articolul un manelist imputit .Auziti ma la jegoasa de bahmu ca mori cu zile in spitale
33
0
ehe..., de mult le ziceam cunoscutilor mei ca proasta asta de bahmutzanca este tziganca pur sange si multi nu credeau...
32
0
Iata ca si etnia se poate imbolnavi.
27
0
Salam marele artist...ba sunteti dus O cu pluta
20
0
De doua zile numai croncani in media.Ajunge!
29
0
bahmutanca, salamu, fratele lui salam si toti puradeii lor
25
1
MARELE ARTIST ?? CARE AI SCRIS BA "ARTICOLUL" ASTA SI NU TE SEMNEZI?? NU TRECE O ZI FARA SA APARA TOATE SCURSURILE ASTEA DA IN TARA ASTA NU MAI EXISTA ALTCINEVA IN AFARA DE CIORILE ASTEA BORATE??????
31
0
Este vorba de fratele parizer.
33
0
A luat de la pian ca-i canta numai de jale...
23
0
Nu ziceati voi ma ciorilor ca nu va inbolnaviti?
37
0
Hai sictir!!!!
23
0
Doamne!Ce a ajuns tara asta!Fieful leprelor.
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367