REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

FRAȚII care au făcut AFACERI IMOBILIARE cu Gică POPESCU ridică un HOTEL în Mamaia

FRAȚII care au făcut AFACERI IMOBILIARE cu Gică POPESCU ridică un HOTEL în Mamaia

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:00 8269

Doi frați gemeni vor să ridice un hotel în Mamaia, în zona de protecție a monumentului istoric Fosta Vila Regală. Este vorba despre Lascăr și Nicolae Veniamin, aceiași care l-au executat silit pe Gică Popescu, în urmă cu câțiva ani, în urma unor tranzacții cu un teren. În cursul zilei de vineri, 4 decembrie, în zona terenului a fost afişat un anunţ de informare cu privire la viitorul proiect.

Lascăr și Nicolae Veniamin au inițiat un PUD care urmărește să detalieze modul de amplasare pe parcelă a construcției, indicând retragerile laterale și posterioare și față de aliniament, stabilirea accesurilor carosabile și pietonale, numărul și amplasarea locurilor de parcare, etc.

În cursul zilei de vineri, 4 decembrie, în zona terenului, pe un copac, a fost afişat un anunţ de informare cu privire la viitorul proiect, şi anume hotel cu 4 etaje. Anunţul a fost pus acolo de către o femeie ce conducea un autoturism cu numere de Timişoara.

Lascăr și Nicolae Veniamin sunt aceiași care, în urmă cu câțiva ani, l-au executat silit pe Gică Popescu, prin firma sa Romita Imobiliare Invest, ce activa în domeniul imobiliar. A fost înființată, în aprilie 2008, de către Popescu, deținător a 75% din părțile sociale, și de italianul Pietro Chiodi, care controla 25%. Un an mai târziu, în 2009, participația lui Popescu a scăzut la 50%, restul părților sociale revenindu-le, în cote egale, lui Pietro Chiodi și Cristian Chivu, prin firma Na.Gi.Ma. Investments.

În 2012, doi frați gemeni emigrați la Paris, Lascăr și Nicolae Veniamin, au cerut executarea silită a Romita Imobiliare Invest pentru recuperarea unui debit restant, creat cu ocazia vânzării unor terenuri.

Lascăr Veniamin, sursa foto: agir

În contul acestei datorii, în septembrie 2012, a fost scos la vânzare, prin licitație publică, un teren de 50 de hectare pe care Romita Imobiliare Invest îl deținea în comuna Tărtășești (Dâmbovița). Prețul de la care a pornit licitația: 397.000 de euro.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr.Iancu:sa va futa romanii in cur!
0
0
iancu vezi ca i am dat muie lu mata fututi mm de urecheat
3
4
Sa beliti pl la makidoni !
3
10
a ajuns un cartier de cocalari. O sa se sufoce sub propria mizerie. Cahh!
15
1
Pai cum altfel sa se poarta ma ciobanul din Oltenia care a fost initiat in afaceri de frati Victor si Giovani Becali?.
9
3
Curtea castelului regal din Mamaia a fost praduita bucata cu bucata cu ajutorul lui Mazare, Fagadau si slugile lor, iar Gica Popescu merita inca multa puscarie. Se poarta ca un cipan.
15
4
Asta dupa nume pare a fi evreu. Giga nu sa saturat de parnaie
10
2
Am vazut astazi ca a aparut si fundatia unui P plus 5 in spatele H Modern, la doar 10 m de plaja. Cipanizarea statiunii continua.
10
3
taranilor parveniti,machidonilor fara tara,betonati ba toat plaja,taiati copacii si asfaltati tot precum mazare pirnaie ca sa faca drum ptr cur .ve in mamaia. Sa stati voi ba un statiunile mirlanesti din romania,pline de betoane! voi si iorgus fukin zanfir,plus cristi buci,in mangalia.Mirletzilor!
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367