REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fraţii Micula îşi iau gândul de la construcţia a două hoteluri în Mamaia

Fraţii Micula îşi iau gândul de la construcţia a două hoteluri în Mamaia

Replica API 17 februarie 2020 | 00:00 457

Nu mai este o noutate faptul că fraţii Micula au probleme în afaceri. Considerate pe vremea lui Ceuaşescu perlele litoralului, hoteluri Patria sau Naţional din Mamaia arată într-o stare jalnică. În trecut, erau ocupate în sezon la capacitate maximă de românii cu venituri reduse, datorită preţurilor mici practicate. De altfel, recenziile postate de turiști pe site-urile de specialitate sunt toate negative, mulți spunând că n-ar da nici jumătate de margaretă pentru a se mai caza la aceste hoteluri. De ani de zile nu s-a mai investit mai nimic. Iar proprietarii au încercat să le vândă cu 7 milioane de euro, însă, din câte se pare, tranzacţia nu s-a mai realizat. Aşa că, au regândit totul. De exemplu, în locul hotelului-restaurant Naţional îşi doresc să edifice un hotel cu 9 etaje şi un imobil cu 4 etaje. Numai că, nici în direcţia aceasta nu au succes deoarece proiectul nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate.

Aceştia au solicitat, potrivit unor surse, desființarea imobile existente C5, C7, C12, din Mamaia, restaurant Naţional. Însă, nu au avut suuces, întrucât construcţia unui imobil P+9 etaje cu funcțiunea de hotel nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (funcțiune, regim de înălțime, indicatori urbanistici), şi nici construcţia imobilului de 4 etaje şi organizare de şantier.

Asociaţi în Patria SA 2001 sunt Ioan Micula, SC Legume şi Fructe Militrai SA, SC Scandic Distilleries SA, din Drăgăneşti, Bihor, deţinută de Ioan şi Viorel Micula, şi alte persoane.

Precizăm că frații Ioan și Viorel Micula, ce dețin și compania European Drinks, sunt vizați de o anchetă prentru evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare de aproape 44 milioane de euro într-un dosar penal in rem de la IPJ Bihor, sub coordonarea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit G4media.ro. Ancheta vizează folosirea cu rea credință a bunurilor și creditului societăților, într-un scop contrar intereselor acestora, fără justificare din punct de vedere economic. Frații Ioan și Viorel Micula, dar și alți membri ai familiei și angajați ai companiilor lor din grupul European Drinks, sunt considerați inițiatorii și coordonatorii grupului infracțional care și-ar fi devalizat și decapitalizat propriile companii cu scopul de a nu plăti taxe către stat între 2001 și 2017.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt inventia psd ului. Acestia au prosperat in epoca iliescu nastase. Pentru cei ce vor sa afle mai multe cautati pe google
3
1
Trebuie sa fii super retard sado maso ca sa faci afaceri cu fratii micula.Sau sa ai bani de dat izmene pe calator la avocati,procese,despagubiri,ati vazut cit ma cotizat la hotomanii astia. pesedei din toate tarile,muriti-va! Aviz semnarilor primarie cta!!!s-ar putea sa aveti averile blocate de alti mai mari hotomani decit voi.
5
0
Nicio avere nu a fost facuta in Romania fara fraude financiare uriase. Tineti-va bine de ancheta si veti descoperi adevarul.
15
1
In schimb se construieste pe falaza de la capatul strazii Ion Ratiu si nu mai ramine nici un spatiu verde, afecteaza faleza si cladirile vor fi foarte aproape de cele existente.Primarul spune ca aierul vine de la mare nu trebuiesc spatii verzi.Conceptie de persoana nascuta la Altin TEPE.
11
3
Bani aveau, intrucat Ludovic 1 le-a dat in regim de urgenta sute de milioane de euro. Poate au alte interese. Sant experti in combinatii financiare.
14
6
Din nou o proba de jurnalism de tejghea. Hotelul Patri a fost complet reabilitat acum 2-3 ani. Cele doua jalnice cladiri sunt Unirea si National.
11
0
Le-a avut pe cele din Neptun pe care le-a exploatat pana au ajuns ruine,fara sa faca investitii,dar vrea sa construiasca in Mamaia !
19
0
Compania de stat Nuclearelectrica SNN, care opereaza centrala nucleara din Cernavoda, a anuntat marti ca Ioan Micula a pus sechestru pe 22% din companie, si au tras 700milioane euro de la fraierii romani prin x combinatii, de acord au fost si cei care au lasat ca statul roman sa isi ia pumni in gura de la smecherii astia
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218