REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Frații Murad investesc masiv în zona de sud a litoralului

Frații Murad investesc masiv în zona de sud a litoralului

Replica API 13 aprilie 2022 | 00:43 4366

Frații cunoscutului om de afaceri libanez, Mohammad Murad, intenționează să investească masiv în zona de sud a litoralului. Firmele controlate de Hassan Murad și Ahmed Murad, au obținut mai multe documente de urbanism de la Primăria Mangalia ce prevăd edificarea mai multor imobile.

Două dintre societățile administrate de frații cunoscutului afacerist libanez Mohammad Murad, intenționează să ridice în Neptun și Olimp mai multe imobile. Vorbim despre 2 imobile cu 11 și 9 etaje, dar și despre un restaurant. Documentele au fost eliberate de Primăria Municipiului Mangalia.

Primul document a fost solicitat de Onix Residence SRL, firmă administrată de Hassan Murad, pentru Verry Food Investments SRL, administrată de Ahmed Murad. Documentul emis de Primăria Municipiului Mangalia prevede elaborarea documentației de urbanism PUD și întocmirea documentației tehnice pentru construirea a 2 imobile de apartamente în regimul hotelier, cu regimul de înălțime S+P+11E și S+P+9E. Ambele imobile ar urma să fie ridicate în stațiunea Olimp. Conform documentelor se dorește și racordarea la utilități din infrastructura urbană, realizare de împrejmuire și organizare lucrări de construcții cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism.

Date desre Verry Food Investments SRL

Firma Verry Food Investments SRL a fost înființată în anul 1994 și are sediul în sectorul 5 al capitalei. Societatea este controlată de Ahmed Murad, iar pentru 2020 a raportat o cifră de afaceri de 299.494 lei, un profit de 255.210 lei și datorii în valoare de 853.005 lei.

Restaurant în locul oficiului poștal din Neptun

Cel de-al doilea document emis de Primăria Mangalia pentru societatea Onix Residence SRL prevede întocmirea documentației tehnice pentru amenajare amenajare și recompartimentare interioară, modificare fațade, schimbare de destinație din oficiu poștal în restaurant și cazare, amenajare terasă, cu respectarea reglementărilor urbanistice menționate în cuprinsul certificatului de urbanism.

Onix Residence, membră a grupului de firme Morad Group are complexuri rezidențiale în nordul Bucureștiului, dar și în Mamaia Nord. Firma a fost înființată în anul 2014 și are sediul în sectorul 1 al capitalei. Administratorul firmei este Hassan Murad, iar ca și asociație regăsim firma Glina SA (99%) și pe Hassan Murad (1%). În 2020, firma a raportat o cifră de afaceri de 46.546.622 lei, profit de 5.866.958 lei, dar și datorii în valoare de 167.579.436 lei.

Frații Murad dețin mai multe afaceri în România

Mohammad, Hassan și Ahmed Murad sunt oameni de afaceri din România, de origine libaneză. Frații Murad dețin în România companiile Glina - producție de conserve din carne, Valahia 2002 - prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor, semipreparate congelate din carne, Sima Prod - fabricarea condimentelor, Roman Investments - prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor[1]. Frații Murad dețin și marca de conserve din pate Mandy Foods și lanțul de restaurante fast-food Spring Time.

Frații Murad mai activează atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel hotelier, Mohammad Murad cel mijlociu , controlând compania de construcții Triumf Construct, lanțul de hoteluri Phoenicia din București și hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere (Neptun-Olimp), Majestic (Mamaia, Olimp și Jupiter), Perla (Mamaia) și Forum (Costinești).

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ! Statiunea fanion redevine ce a fost,o scoate din buruieni si indolenta,
0
0
Un tzepar innascut!
0
0
Ceva phute rau, sa bagi milioane in litoral cu doua luni de sezon e o krima !
0
0
Acqsa cu arabii mafioti
0
0
parca erau saraci si cereau bani de la guvern
1
0
Tara - colonie.
0
0
investiti la voi in siria,libia.Ati distrus litoralul,arata ca in desert.Uitati.va citi copaci au ucrainienii in orasele si soselele distruse,la noi nu mai e nimic,ciment,praf si gipsanime!
0
0
...acum spala banii in sudul Litoralului , plantatii astia in tara noastra !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614