REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FRAȚII PALADE din CERNAVODĂ, DEALERI de DROGURI!

FRAȚII PALADE din CERNAVODĂ, DEALERI de DROGURI!

Replica API 2 februarie 2021 | 00:03 20547

Emanuel Ciprian Palade și Alin Marian Palade, care sunt frați, alături de Mihai Mihăilescu, au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri. Potrivit informațiilor noastre, ei mai sunt cercetați și în alte cauze, iar unul dintre ei a fost condamnat pentru furt, în 2001. Indivizii locuiesc în Cernavodă, acolo unde distribuiau droguri, dar pleacă frecvent prin Anglia, Germania și Norvegia.

Polițiștii de combatere a criminalității organizare din Constanța, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc. 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Este vorba despre, Emanuel Ciprian Palade și Alin Marian Palade, care au fost arestați preventiv. Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, la data de 28 ianuarie a.c., au prins în flagrant delict doi bărbați, de 33, respectiv 40 de ani, ambii din orașul Cernavodă, care ar fi încercat să vândă 55 de grame de canabis, pentru 1.700 de lei.

La aceeași dată, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii au efectuat 2 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 10 grame de cannabis, 0,3 grame de cocaină, un cântar electronic, 2 grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. De asemenea, în aceeași zi, polițiștii de combatere a criminalității organizare din Constanța au prins în flagrant delict un bărbat, de 31 de ani, din orașul Cernavodă, care ar fi vândut 100 de grame de cannabis, pentru 1.900 de lei. Asupra bărbatului, au mai fost descoperite 70 de grame de cannabis.

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea indisponibilizării, 21 de grame de cannabis, 400 de pliculețe autosigilante, un cântar electronic, un grinder, precum și alte bunuri. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei bărbați, aceștia fiind prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fghdyhgjchkvv
0
0
Am eu 1,50 m ,dar stiu so sug ......ia zi Nicu Pismis .......stiu ?
0
2
Din comentariile de mai jos mie mi se pare"poate gresesc"ca proxeneti si traficanti de droguri din Cernavoda au prosperat pentru ca au fost sprijiniti de politisti din orasul ala care aplica legea doar noilor veniti in afacerea trafic de droguri si femei pentru ca astia sa nu-i incurce pe"oameni de afaceri"cu vechime in segmentul asta de activitate,nu stiu dar asa pare,ca acolo politisti sunt capi traficantilor de droguri si de femei.
5
1
Imi iubesc colega de servici si fac tot ce pot pentru ea ......o spun aici Vera .
0
1
RADU ELVIS ENGIS ZACK SI TITI IACOB LEAGA ASTIA TOT ORASUL CTA!!
1
0
geta sifilidis i-mi suge pula mie cat si excrocului de mos feraru .
5
0
am inteles acum dar ce este singura ca mai stiu o gramada din primarie care stau pe spatele altora de exemplu geta sifilidis de la liceu a fost cu mariana mircea si acum sa dat cu pnl care si a lasat familia si copii sta la internat la liceu pt un mos si acum cauta sa se marite e prezenta pe toate siteurile de matrimoniale si zice ca are km putini
11
0
Mihai mihaileacu e sageata lu aydemir poponaru ala cu voce de gay pasiv, asta vinde legale la liceu, din partea lu aydemir pestele care o da la pula pe sora lu sclavu ala de la liceu
7
0
AYDEMIR E CAPU LA CRESCUT PE UNU DIN EI SA VANDA ANI LA RAND ... MAI E SI GARAJUL STR.UNIRII.... STIE LUMEA DESTUL
8
1
...Veronica este magazia pulelor la gardienii publici ce-i mentin treji noaptea ca sa doarma mai putin....mai are si calitati - bea de stinge ca si mama ei !
12
1
..Veronica asta, de care te interesezi,este una doamna, angajata Primariei Cernavoda, in marea functie...de POLITIST LOCAL...ADICA UNA DOAMNA,CARE NU FACE...NIMIC..NIMIC...NIMIC...si primeste un salariu de peste 50 milioane lei...ce nu-i bine??? acum stii cine-i...Veronica???
12
0
Cine dracului este veronica asta ca ne ati disperat
5
3
Sunt interesat si eu de putina marfa sa trag o linie.
2
2
numai labagiul impotent de Atintisanu zis linge - pizda din primarie face afirmatii curioase la adresa mea . o sa discutam in privat.....
15
2
Pacat de ei saracii ca nu au avut toate actele in regula
1
0
MOLPLPPLPP
0
0
PRIMIM MASINI CIORDITE DIN EUROPA SI LE LIVRAM LA VONSTANTA SI LA ALTI HOTI DE MASINI DIN ROMANIA.TRAIASCA FILIERA DE HOTI DE MASINI IMPREUNA CU POLITIA ROMANA,RAR,DIICOT,BCCO,DNA,DGA,DIIAS,SPECIALE SI ALTI INTERLOPI SI PROXENETI DIN ROMANIA.
8
3
In orasul asta doar sagetile sunt arestate restul au vile si milioane de euro si nu au muncit in viata lor ii dau dreptate celui de la 17 :00 cu munca cinstita mori de foame pe degeaba am invatat carte trebuie sa ne facem cu totii proxeneti si traficanti
16
3
jeguri umane ,distrug copii nevinovati,vai de mama lor.
6
1
PE AYDEMIR TREBUIE EL E CAPU...PLUS MEDGIDIA ....SI MAI ESTE CARAJUL PIATA UNIRII.... VOR SCAPA ASA SE LAUDA LUMEA
18
2
Eu la tura de noapte fac dragoste cu Pismis
10
2
Astia nu au facut plati de ia prins sti ce zic...
8
1
Desfiintati localii,la Cernavoda plin de analfabeti burtosi care la tura de noapte dorm acasa,mai nou fac si taxi cu Dusterul!
15
4
Eu si Dospinescu suntem sclavii lu Vilau ,Ion Veronica e iubita tuturor
14
0
Pacat de tineretul din cernavoda. Sper sa faca primarul lumina in acest mandat,sigur o sa fie ales pe viata daca ii trimite pe traficanti la local care il merita As vrea sa o vada cuneva si pe scufita rosie'este bomba de boli si si face vacuum in paduricea de la tara,toti sunt legation la ochi,nimeni nu o vede
16
6
Si ce sa faca in orasul asta mai sa munceasca la centrala contractor pe minim pe economie sa nu i ajunga banii nici de pachet bravo baieti ca va descurcati si aveti curaj sa va riscati jegurile care au salarii mari comenteaza dar majoritatea au intrat pe pile nu pe merit dar astia nu se gandesc ca copii lor vor trai in societatea asta bolnava si o vor lua si ei pe cai gresite bai oameni buni fiti uniti nu mai fiti egoisti si barfitori va ganditi doar la bunastarea voastra si uite asa oamenii gasesc si alte cai pt a se descurca din cauza multora care nu platesc munca pt un trai cat de cat dec
14
13
Nu dadeau scump, 55g la 17mil este 30lei g si urmatoarea mana din 55g vindea 80g la 50lei, ca g nu e g la dealer.
3
3
astia sunt niste poponari dovediti. copii fiind , ala mai mare i-o tragea in anus fratelui mai mic. toti din acest oras mic stiu asta. poponarul si-a mai pus o camasa inflorata si palarie... duceti-va in plm , papagali tzarani de Cernavoda !
13
0
cu suspendare sa traiti sarut mana. ernavoda este capitala romaniei, nu poti baga la puscarie oameni de afaceri prosperi care ajuta comunitatea sa nu moara de foame. Vitelor, daca cernavoda nu era sediul central al curvelor si traficantilor de pe aceasta planeta voi ca entitate teritoriala erati stersi de pe harta. Ridicati le statui panaramelor acestor vajnici luptatori pt libertatea fumului si al anusului.
5
16
marian il foloseste pe jejosul de tasu PAUL care este codosul primarului neacoita , ca diler ce vinde la elevii dela liceu multa iarba,,,,,,,,,
32
5
Da Pruia ce este ? Tot dealer peste
12
1
apreciez articolul dar de ce in acest caz afisati poze si detaliati totul atat de amanuntit iar in alte cazuri, unde influenta celor cercetati este mai mare, sunteti foate retinuti ?
16
2
de la eforie sa dea inprimire
10
0
Va rup capetele la toti sa ma sugeti de pula
6
20
scapatine de mafiotii de droguri
18
1
Pedeapsa pentru asemenea indivizi; inchisi cativa ani in izolare, obligati sa faca cate 100 de matanii zilnic, apoi pusi in libertate conditionata si obligati la munca pe salariu minim pe economie,,,!
19
0
blonda ,universitara! , politician de ...campanie electorala ?
9
0
Eu zic ca si mama lor o boschetara jegoasa era implicata in acest trafic de droguri sau poate ca unchiu lor bogdan care era la rutiera acum le aducea drogurile cu tiru din afara
20
2
Impuscati direct in stomac !!!
15
2
Da ce ma,voi nu stiti sa simulati o evadare apoi sa faceti un p-v de justificare a munitiei?
6
0
acvariului de proxeneti din Cernavoda si veti descoperi parisul...sute de tinere trimise pe cursa la prostitutie...trafic de droguri si masini furate din europa si cat mai multe...
36
1
Si eu o iubesc pe Ion Veronica, fac tot ce vrea ea.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218