REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Frăţilă duce războiul cu şeful SIF 3 într-un registru comic: îl pune pe Fercală administrator la SCUT SA, cu masa şi cazarea la căminul firmei

Frăţilă duce războiul cu şeful SIF 3 într-un registru comic: îl pune pe Fercală administrator la SCUT SA, cu masa şi cazarea la căminul firmei

Replica API 15 octombrie 2014 | 00:20 366

Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat

Constantin Frăţilă

Războiul dintre oamenii de afaceri Constantin Frăţilă şi Mihai Fercală pare că nu se mai sfârşeşte, dar fostul arbitru constănţean reuşeşte să puncteze, pe moment, la capitolul originalitate. Frăţilă a anunţat că unul dintre administratorii de la SCUT SA Constanţa a demisionat, motiv pentru care l-a numit, oficial, în această funcţie pe însuşi Mihai Fercală, preşedintele SIF Transilvania, unul din acţionarii firmei constănţene. Pe un ton aparent umil şi binevoitor, dar în realitate băşcălios, Frăţilă îşi cere scuze că nu-i poate oferi lui Fercală decât o indemnizaţie simbolică, faţă de cele 2 miliarde de lei vechi care-i intră lunar în buzunar şefului SIF 3, dar compensează pauperitatea salarială cu ospitalitatea, anunţându-l pe afaceristul braşovean că-i va oferi, complet gratuit, cazare la căminul SCUT şi masă la cantină societăţii.

Mihai Fercală, sursa foto: economica.net

„SCUT SA informează publicul investitor că în data de 10.10.2014, cu ocazia întrunirii în şedinţă a Consiliului de Administraţie, d-l Răzvan Drăgoi şi-a prezentat demisia din funcţia de administrator al SCUT SA. Urmare a numeroaselor acuze aduse de către domnul Mihai Fercală faţă de administrarea SC SCUT SA, Consiliul de Administraţie al SCUT SA a decis în această şedinţă, cu unanimitate de voturi, conform Art. 1372 din Legea 31/1990 modificata şi rep. numirea ca administrator provizoriu până la prima Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor a d-lui Mihai Fercală din Braşov, de profesie economist. Având în vedere că societatea îşi permite doar un cost de 192 RON/administrator/lună, neputând asigura costuri de administrare la nivelul de 200.000 RON/ lună similar costului salarial al domnului Mihai Fercală de la SIF Transilvania SA, Consiliul de Administraţie a decis ca pentru administratorii cu alt domiciliu diferit de Constanţa, să li se asigure cazarea la căminul societăţii şi masa la cantină, cu ocazia participării la şedinţele de CA”, se arată într-un document emis de SCUT SA şi semnat de preşedintele CA, Constantin Frăţilă. Frăţilă, unul dintre cei mai mari investitori de pe bursă şi cel mai mare acţionar al SIF 3 şi Fercală, cel mai logenviv şef de SIF, se războiesc de mai mulţi ani de zile pe marginea influenţei în societatea de investiţii braşovene, dar şi asupra unor firme din portofoliul acesteia, precum SCUT SA şi COMCM SA.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367