REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fregata Regele Ferdinand, recondiționată în Șantierul Naval Constanța

Fregata Regele Ferdinand, recondiționată în Șantierul Naval Constanța

Replica API 26 mai 2020 | 00:00 2119

Fregata „Regele Ferdinand”, una dintre cele mai importante nave militare a Forțelor Navale Române, a fost andocată în a doua jumătate a lunii aprilie 2020 și a intrat într-un proces de recondiționare și întreținere.

Lucrările au loc în Șantierul Naval Constanța și prevăd curățarea, tratarea și revopsirea întregului exterior al navei, precum și întreținerea și repararea unor instalații de la bord, activități care pot fi executate numai în condiții de doc uscat.

Nava militară românească a intrat pentru prima dată în șantier după o perioadă de 10 ani, timp în care a executat, în mod constant, misiuni în apele internaționale și a contribuit la consolidarea statutului Forțelor Navale Române de pilon de securitate pentru flancul de sud-est al Alianței Nord-Atlantice, prin participarea la operații NATO alături de partenerii străini.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-o vedem contra unuei 3M-54E1 Klub!
1
5
Cu fregate d-astea casate si luate de la fier vechi,plus submarinul ,,Delfinul" ,mai bine ne predam inainte de primul foc tras! Cati figureaza pe statul de plata la submarin?Daca ne mai gandim si la ferry-boat-uri,la cati bani inghit avand personal platit care chipurile lucreaza la ele...
6
3
ca afumatoarea de portavin rusesc ,amiral Kuznetzov , care se deplaseaza doar remorcata si sta mai mult in reparatii !
11
3
Vai de noi in cazul unei situatii reale de aparare costiera, cu epavele astea care n-au nici un fel de armamament pe ele si consuma enorm, nu putem decat sa fim tinte vii. Nu mai vorbesc de submarin si celelalte carpeli ale flotei navale, au dat rusii o ba..na si s-au dus la fund... Basca ca au armament sovietic de pe vremea lui Hrusciov si mai suntem si membtii NATO !!!
7
5
maine se da decizia definitiva cu privire la contestatia facuta de muistii de olandezi de la Damen , privind contractul de acizitie a noilor corvete. Asta dupa ce MUISTII DE OLANDEZI ,au apelat la fel de fel de chichite avocatesti , pentru a intarzia cat mai mult aceasta decizie. MUIE CU SPUME SI CACAT OLANDEZILOR DE LA DAMEN !!
16
4
sa munceasca da i dracu de oameni
1
5
barbate, stii balada lu' spartacus?..
4
4
Sunteti constienti ca exista rachee anti nava? nu mai vorbim de alea hypersonice sau de lasere tunuri cu plasma si alte realitati pana mai ieri sf-uri!
0
4
Fregata Ferdinand auzi. Ce sa faceti cu ea? In caz de razboi sa dati la vasle si sa trageti cu prastia? Epava asta numiti voi nava de razboi? Sa nu mai zic de armata romana. Numai putorile si lasii se angajeaza la armata. Iau bani degeaba. Nimic nu fac. Nu vorbesc aiurea. Sunt buni doar la dat zapada de pe sosele si in caz de inundatii. Atat. Am 35 de ani si pana acum doar asta am vazut ca au facut cei din armata. Niste lepre care mai sunt sj tari in gura ca au salarii mici. La munca nu la frecat menta prin unitati
5
9
asta era o epava inca de cand au cumparat-o
7
3
Cei mai buni sudori sunt in santierele navale. Sa ajungi sa lucrezi intr-un astfel de santier iti trebuie o pregatire exceptionala. Din pacate, datorita salariilor, oamenii se indreapta catre santierele din afara tarii.
8
1
mare fara armament pe ea...o teapa internationala data de englezi.important a fost paraindaratul primit de smecherii care au cumparat aceste doua barcute mai mari.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614