REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FRF a programat meciul Petrolul - FC Rapid, după ce jucătorii ploieşteni au fost testaţi negativ la noul coronavirus

FRF a programat meciul Petrolul - FC Rapid, după ce jucătorii ploieşteni au fost testaţi negativ la noul coronavirus

Replica API 10 iulie 2020 | 23:51 1159

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, pe site-ul său oficial, programarea partidei Petrolul Ploieşti - FC Rapid, din a doua etapă a play-off-ului Ligii II-a, după ce jucătorii clubului prahovean au fost testaţi negativ la coronavirus.

Nu au fost supuşi testării cei 5 jucători şi magazinerul echipei care au fost depistaţi pozitiv săptămâna trecută.

"Partida FC Petrolul - Fotbal Club Rapid din etapa a doua a play-off-ului se va disputa conform programării iniţiale, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:15. Exceptând persoanele din cadrul clubului FC Petrolul depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 înainte de reluarea Ligii 2, toţi ceilalţi jucători din lot şi membrii ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate. Prin urmare, Direcţia de Sănătate Publică a aprobat reluarea antrenamentelor clubului şi, astfel, permite disputarea jocului programat la finalul săptămânii. Jocul rămas restant din prima rundă a play-off-ului, UTA Arad - FC Petrolul, va fi reprogramat la o dată ulterioară", se menţionează pe site-ul citat.

FRF menţionează că persoanele din cadrul clubului prahovean depistate pozitiv la testări sunt asimptomatice şi se află izolate la domiciliu. Pentru a-şi putea relua activitatea, acestea vor intra pe un alt circuit cu multiple retestări în următoarea perioadă.

La 2 iulie, Federaţia Română de Fotbal anunţa că şase angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul grupării prahovene cu UTA Arad, programat, la 4 iulie, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, fiind amânat. Direcţia de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614