REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

FRF pregătește lovitura anului: Gică Hagi selecționer! „Federația deja l-a contactat”

FRF pregătește lovitura anului: Gică Hagi selecționer! „Federația deja l-a contactat”

Replica API 23 octombrie 2019 | 00:00 434

Gică Hagi e dorit înapoi la echipa națională. România are șanse mici la calificarea la EURO 2020, fiind pe locul 3 în grupă, iar Federația Română de Fotbal ar fi început deja să-i caute un înlocuitor selecționerului Cosmin Contra.

Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, FRF a luat deja legătura cu Gică Hagi, 54 de ani, pentru a-i propune să fie noul selecționer, dacă România nu ajunge la EURO 2020.

Viitorul a emis un comunicat prin care neagă discuțiile dintre Gică Hagi și FRF.

„În urma afirmațiilor pe care jurnalistul Decebal Rădulescu le-a făcut în cadrul unei emisiuni la postul DigiSport, sunt nevoit să revin cu noi precizări față de echipa națională și față de suporterii României.

Nu am fost niciun moment contactat de cineva de la Federația Română de Fotbal pentru postul de selecționer, așa cum s-a afirmat în acea emisiune și nu am avut niciun fel discuție cu cineva de la federație.

Sunt doar invenții, se creează noi subiecte false și constat, din păcate, că deși mi-am spus clar punctul de vedere în ultimele zile, se continuă pe aceeași linie”

comunicat Viitorul

„Am auzit că FRF l-a sunat pe Hagi să preia echipa națională. El nu a dat încă niciun răspuns, dar va da. Dar știu că a fost contactat. Eu zic că Federația își va asigura un nou mandat de 4 ani cu această mutare”, a declarat Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

Hagi, care este antrenor și patron la Viitorul, a antrenat naționala României în 2001, pierzând dubla cu Slovenia și calificarea la CM 2002. „Regele” a mai antrenat la Bursaspor, Galatasaray, Poli Timișoara, FCSB și Viitorul.

Mircea Sandu: „Hagi va accepta să fie selecționer”

Mircea Sandu, fost președinte al FRF și cel care l-a adus pe Hagi la națională, a vorbit despre posibilitatea

„E meseria lui Hagi, pasiunea lui. Eu cred că va accepta să fie antrenor, indiferent de cine va conduce Federația. Va încerca să propună un anumit proiect. Dacă FRF îl va aproba, se va da drumul la treabă. Dacă vine, Hagi nu va spune «În 2 ani ne calificăm la Campionatul Mondial din Qatar» Eu i-am propus să continue, chiar dacă a pierdut barajul cu Slovenia”, a declarat Mircea Sandu pentru sursa citată.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru prostutzul de la 00:22: Este bine sa vezi parul din ochii tai, apoi sa cercetezi paiul din ochii altora! "Semianalfabet" se scrie intr-un cuvant, prostutzule! Continuam cu lectia particulara de gramatica: la vocativ, se foloseste virgula: "esti tu, amice"! Propozitia se incepe cu litera mare, nu cu litera mica! Of, of, of! S-a gasit prostul satului sa dea lectii! Esti de un penibil imeeeens!
2
0
pe Hagi antrenor si oierul secund, circul e gata. Cred ca Burleanu nu e atit de prost incit sa-l numeasca pe Hagi antrenor , habar nu are de meseria asta , asa dupa cum nu stie sa vorbeasca machedonul.
0
0
semi ANALfabet esti tu amice, "dute" se scrie du-te iar "semianalfabet" se scrie despartit..
1
2
Ca si jucator, indiscutabil a fost bun dar ca antrenor...este un fel de Veorica Dancila. Este doar o parere.
0
0
da lovitura intre picioare ce nu inteleg este de ce frf si-o aplica singura
0
0
De abia astept sa vina semianalfabetul la nationala,sa vezi ce dictie si corectitudine gramaticala in exprimare, avem ce rade la cronica carcotasilor,hagi ca jucator a fost bun,insa ca antrenor este varza.
3
1
Frf suspenda price comunicare cu fitzuica makidoneasca gsp.ro
1
2
nu mai manca cacat aiurea, Hagi a fost antrenor 2 meciuri la baraj si a facut 2 egaluri...nu a laut bataie...asa ca mu.ie cu ca.cat
3
7
Sa ai rabdare sa construiesti o echipa care sa ajunga la performanta sa se califice sau chiar sa faca o figura frumoasa la Europene sau Mondiale
0
0
"Buna"decizie rezultatele pe care le are HAGI cu Viitorul in cupele europene il recomanda.
7
2
A mai fost si a facut un mare spanac ----adica nimic ----Fereasca Dzeu
11
3
Dupa atatea experimente esuate, Lucescu jr, Daum si Contra, FRF vrea sa estompeze esecul calificarii cu un nume cu greutate. Din pacate Hagi nu este un antrenor de nationala.
12
3
Rinofima este problema de care sufera Hagi. Dar nu este din cauza alcoolului. Este asociata eronat cu consumul de alcool. Intreaba un medic si vei afla acest lucru. Are cauze genetice si foarte neclare, niciodata sigur determinate.
7
2
a fost odata marele semianalfabet antrenor si va aduceti aminte cand luam bataie de la toata lumea,ce scuze avea marele semianalfabet,de vina era iarba prea mare sau prea mica pe stadion,vantul ca batea din stanga si nu din dreapta,tribunele prea pline sau deloc,mingea ca era rotunda..etc, el,niciodata nu era vinovat,de vina sa fie nasul lui rosu tumefiat de...insa nesimtirea si aroganta depasesc orice limita. Ce dracu,doar traim in ...
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920