REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fugarul Ghiţă, interviu pentru Ion Cristoiu! A relatat momentul fugii din România

Fugarul Ghiţă, interviu pentru Ion Cristoiu! A relatat momentul fugii din România

Replica API 15 martie 2018 | 01:55 477

Sebastian Ghiță a oferit primul interviu video, după fuga din România! În 20 decembrie 2016, Ghiță pleca din țară, de frica unei eventuale arestări. Primele imagini cu Ghiță, câteva poze, îl arătau ras în cap și cu barbă.

”Pentru a nu fi recunoscut, te ajută o schimbare.”, a spus Sebastian Ghiță, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu. ghiță a renuțat la chelia totală și la barbă.

Fugarul Sebastian Ghiță a povestit că a participat la chermeza SRI de la K2, chiar în seara în care a fugit din România, pentru că a dorit să se uite pentru ultima oară în ochii lui Florian Coldea.

Ghiță: Era chiar o acțiune, o întâlnire care este obișnuită între membrii Comisiei și cei de la SRI. Totul se desfășura la K2. La astfel de întâniri vin directorul, primul adjunct, adjuncții, nu toți, vin, dau mâna cu cei care își termină mandatul. Am mers și eu la aceea întâlnire, sigur, căutând să mă mai uit încă o dată în ochii lui Florian Coldea.

Cristoiu: Știați că el era capul tuturor acțiunilor?

Ghiță: Nu suntem nici unul naivi. Timp de 2-3 ani le-am explicat lui Marius Iacob și lui Kovesi și lui Maior și altora: domnule, ce se întâmplă cu omul ăsta și cu oamenii ăștia? Nu știam atunci că toți procurorii stau la o masă, că falsifică înregistrări. Povesteau toți martorii ăștia falși, acoperiți, că îi pun ăștia să facă lucruri rele. Eu îi tot explicam lui Coldea că nu e în regulă. El zâmbea, râdea, se făcea pe miratul și atunci am vrut să mă mai uit o dată în ochii lui Coldea, atunci. Omenește vorbind, nu mi-am închipuit că după 2-3 ani nu o să mă bage nici măcar un pic în seamă, după atâtea lucruri întâmplate între noi.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
codruta de n ori, mult mai multa gutuie si o spalatura vaginala dnei luluta
1
2
Cu sigurants face ref la acea fotografie im care Codruta ii executa o felatie domnului dep Ghita.Acum desigur acesta ii inculpat Dar ia placut acea ipostaza de iada Asa is femeile beneficiaza deh iau tot pe git si si nu recunosc nimic
2
1
cei de sub mine SUG PULA GRAV DE TOT!
1
3
N-o suge continuu.ia o pauza si las-o si pe ma-ta sa faca falci
1
5
Sa i lingi cuculetul lui ghita smecherul care a dat la gingii smecherilor din justitia de cacat din tigania numita smecheria de roumania.
4
2
Un interviu transmis ,inclusiv de tvr.Pai de cand a ajuns Ghita,acest presupus infractor si fugar pe deasupra,subiect de interes national pt a ne fi varat pe gat cu forta de acest tvr antenizat care traieste ,si traieste bine,cu bani de la bugetul statului .Partizanatul tvr cu infractorii a devenit fatis.
1
5
Daca spui ca are balegar,asadar,e o vita.Dar poftiti,si tu si ma-ta si lingeti-o fara pauza ca s-o mentineti curata.Din cand in cand la vita trebuie sa bagati si mana ca simti c-o mentii curata
3
6
Sa ii lingi frumos motul codrutei si rozeta plina de balegar
6
4
Ghitaaaa,ba ghitaaaaa,da-te prins ca strici statistica lu' madama kiorvesi la bilanutul dna cu infractori neprinsi.Hai ghita ca te asteapta la aeroport in salonul de protocol si apoi cu duba la beci,asesoftule!
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614