REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fulgy: "Alex Velea nu se droghează". Fiul Clejanilor s-a dezlănțuit în direct, după scandalul cu poliția

Fulgy: "Alex Velea nu se droghează". Fiul Clejanilor s-a dezlănțuit în direct, după scandalul cu poliția

Replica API 2 iunie 2021 | 00:00 1488

Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut show, luni 30 mai, în emisiunea lui Dan Capatos, “Xtra Night Show”, de la Antena Stars. Fiul Clejanilor s-a dezlănțuit și a aruncat o ploaie de acuzații la adresa poliției. Fiul Clejanilor spune că nu se mai simte în siguranță în propria țară și vrea să plece cât de curând în America, scrie click.ro.

“Eu, aici la emisiune, am venit îmbrăcat de 10.000 de euro de la Philip Plein. Ciorapii Gucci sunt 500 de euro. Eu la cafea ascult Vivaldi și Mozart. Eu umblu cu 2000-3000 de euro la mine mereu, de aia mă opresc polițiștii.

"În Spania avem psiholog, psihoterapeut și un duhovnic"

Fulgy a recunoscut că s-a drogat în trecut, însă acum susține că nu mai este consumator de substanțe interzise, asta după ce a fost la reabilitare în Soania. “Eu când a fost scandalul cu sora mea, nu am ieșit o lună din casă. Eram într-un program de recuperare. Am fost acum 4-5 ani cu fata celui mai mare interlop al Ramâniei. În anturajul ei am consumat THC, canabinoid care se dă la petreceri. În cluburi toată lumea se droghează cu cocaină. Eu nu pot să trag pe nas că am deviație de sept și sunt dependent de spray nazal. Din cauza anturajului vagabonțesc în care era fata asta am mai experiementat și eu să văd cum e. M-am dus la tata și i-am spus că eu nu mai pot. M-a trimis în Spania, unde avem psiholog, psihoterapeut și un duhovnic. Îmi cer scuze în fața părinților mei și a lui Dumnezeu. Drogul e autodistrugere!”, a mai spus Fulgy.

După ultimul incident, fiul Clejanilor intenționează să se mute în America, la Las Vegas. Fiul celebrilor lăutari nu se mai simte în siguranță la el în țară, motiv pentru care și-a luat și un bodyguard. “Eu vreau acum să dispar o perioadă din peisaj, plec în America în septembrie, aștept viza. Dacă nu, plec la mătușa mea în Franța. Eu nu mai vreau să stau aici să cânt la nunți, fârca-fârca cu părinții mei”, a mai spus Fulgy.

Tata mi-a zis: ”Știi ce faci, ai verde!”

Viorica și Ioniță de la Clejani au refuzat să dea vreo declarație după ce fiul lor a fost prins drogat la volan sâmbătă, 29 mai, ulterior testul anti drog arătând că acesta consumase canabis. “Marga e surioara mea. Ea a fost obraznică cu polițiștii și a stat în anturaje proaste. Nici eu nici Marga nu avem prieteni. Cu Marga a fost nasol, ne-am panicat toți. Eu eram în depresie atunci. Cu mine, tata mi-a spus: ”, a mai declarat Fulgy, la Antena Stars.ști>

"Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă"

Legat de ceea ceea ce a spus luni, în filmulețul lui de pe Youtube, Fulgy și-a dat seama că a lăsat loc de interpretări și a venit cu lămuriri. "Aș vrea să spun clar, să nu înțeleagă lumea greșit sau ceva de genul, că Alex Velea se droghează. Doamne-ferește. Alex Velea e prietenul meu, e un familist convins, are doi copii frumoși. Alex Velea nu se droghează, nu am auzit în viața mea că Alex Velea s-ar droga. Am fost la Alex Velea, care e un exemplu de om pentru mine, ca să îi dau niște bani și să semnez nișlte chestii din punct de vedere muzical, ca să colaborăm, și am vorbit de piesă. Mi-am cumpărat un cățel, îl ceamă Cash, iar Alex Velea o să-i facă o piesă cățelului meu. Atât a fost. 15 minute a durat discuția la Golden Boy Society (n.r. casa de producție a lui Velea). După aceea au venit cu mine doi băieți de-ai lui, pe care i-am chemat acasă, să punem la punct niște piese. Ajung la Baba Novac, eu stau în Dristor, și acolo era un filtru de poliție, de 16-18 mașini", a povestit Fulgy, la Capatos.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar pe mos Feraru Paul de 80 de ani angajat la primaria cernavoda ca codos al primarului si care vinde iarba la elevii de la liceu cand il saltati ?
7
0
l-ati facut si pe ratatul asta celebru .
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614