REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Fulgy, INTERNAT de URGENȚĂ la PSIHIATRIE

Fulgy, INTERNAT de URGENȚĂ la PSIHIATRIE

Replica API 7 iunie 2021 | 23:44 5118

Situația nu este deloc una ”roz” în familia Clejanilor. Potrivit informațiilor, Fulgy a fost reclamat de către tatăl său, Ioniță de la Clejani, la poliție, după ce l-a amenințat live pe platforma Youtube. De asemenea, Fulgy a mai înaintat amenințări și asupra altor persoane cunoscute din showbiz, scrie ciao.ro.

Oamenii legii de la secția 11 de Poliție din Capitală l-au dus pe Fulgy la sediu, după ce tatăl lui l-a reclamat. Tânărul l-ar fi amenințat pe tatăl lui, dar și pe alte persoane cunoscute din showbizul românesc. Pe această listă se află și Alex Velea, Antonia, dar și Nelson Mondialu.

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost dus la poliție, după ce a fost reclamat de tatăl lui. Însă, în aceeași zi, mai devreme, el ar fi provocat un scandal de proporții într-un centru comercial din București, ulterior apelând la interlopi pentru a-i „pedepsi” pe agenţii de pază ai unui cazino. Bărbații respectivi l-ar fi dat afară din incintă, atunci când filma cu telefonul mobil. Apoi, el a mers la o cafenea din Capitală, unde a făcut un LIVE prin care a amenințat mai multe persoane cunoscute în showbiz. Printre persoanele amenințate este și numele tatălui său, Ioniță de la Clejani.

Pe de altă parte, după ce a fost audiat, Fulgy a fost dus și internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti, scrie ANTENA 3.

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Seara trecută, pe InstaStory, Fulgy de la Clejani anunțase că oamenii legii de la secția 11 Poliție au venit la domiciliu pentru a-l duce la sediu, însă fără să spună ce s-a întâmplat. De asemenea, tânărul anunța că, mai apoi, se întoarce la studio pentru a face o piesă.

„Acum am fost luat de acasă de domnii polițiști. Merg la Sectia 11, la Negoiță. După filmez cu De Santo cea mai tare piesă, Mr. Moft, mâine la 12 ziua!”, a anunțat Fulgy, la InstaStory.

Fulgy a mărturisit cum a ajuns în situația de a consuma droguri în trecut

Fulgy, fiul Clejanilor, a făcut o serie de declarații despre consumul de droguri, din trecut. Conform mărturisirilor sale, tânărul nu a consumat droguri în ziua când oamenii legii l-au oprit pentru un control de rutină. Ba mai mult decât atât, artistul a trecut printr-o perioadă de recuperare și nu mai are nicio legătură cu substanțele interzise.

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, se află acum în centrul atenției, după ce s-a scris despre el că ar fi consumat droguri în ziua în care oamenii legii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină. În timpul emisiunii ”Xtra Night Show”, artistul a povestit despre perioada în care a consumat substanțe interzise, cum a ajuns într-un anumit anturaj și de ce a încercat aceste substanțe.

„Am să fiu onest. Până la vârsta de 19 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap. Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi în filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a declarat Fulgy la Antena Stars.

„Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat. Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, a mai spus Fulgy.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Punem bumba la ahbasada, scapam lumea de ei.
0
0
Diavolul iese din om cu parul. La fel si drogurile...
5
0
Vand motorina furata de la tir,am depozitata in Opel Meriva CT 37 SON parcata langa garaj CNE,zona Penny Cernavoda!
7
2
Un zbur ator mai put in in Ro...adic a un zb ura tor mai put in in gola nia
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614