REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Funcţionarii din Primăria Mangalia, scoşi de Tusac pe străzi, în campanie electorală - vezi documente

Funcţionarii din Primăria Mangalia, scoşi de Tusac pe străzi, în campanie electorală - vezi documente

Replica API 21 mai 2012 | 00:00 204

Debandadă în Primăria Mangalia. Stresat că a coborât în sondaje până la 17%, primarul Claudiu Tusac a luat decizia de a trimite funcţionarii instituţiei din uşă în uşă, la cetăţenii oraşului, pentru a le promite câte în stele şi în Lună. Informaţia a parvenit de la unul dintre funcţionari, care mai susţine că una dintre apropiatele lui Tusac din primărie şi-ar fi dat demisia ca urmare a neînţelegerilor.

Iată şi comunicatul PDL pe această temă:

"Prăbuşirea sa în sondajele realizate de către PSD, în care nu mai are decât 17.5% din preferinţele alegătorilor, îl determină să ia măsuri disperate. Printr-o dispoziţie semnată chiar de către Tusac, acesta îi obligă pe angajaţii primăriei - plătiţi din bani publici - să meargă, zilnic, din casă în casă, constituiţi în "comisii" şi să promită locuitorilor lucruri aberante: apă caldă şi rece gratuite, facturi la încălzire diminuate, fără însă să aibă vreun temei legal prin care să poată face acest lucru.

Cei 20 de angajaţi ai primăriei vor fi scoşi in campanie electorala PSD, deşi sunt plătiţi din banii cetăţenilor oraşului! Mai mult, ei trebuie să "recite" mesajul primarului, pe care, împreună cu dispoziţia lui Tusac, vi le anexăm în cadrul comunicatului.

Astfel de acţiuni de manipulare marca Mihai Tusac, făcute din bani publici, sunt zadarnice, pentru că locuitorii Mangaliei s-au convins de mult că, în spatele afacerii "Callatis Therm" stau interpuşii primarul PSD.

Primarul Tusac nu poate acorda gratuităţi fără o bază legală, fără o hotărâre a Consiliului Local şi fara o acoperire financiara in bugetul local.

Sperăm ca angajaţii primăriei, în ceasul al 12-lea, să se comporte responsabil şi dovedească o minimă corectitudine faţă de cetăţenii oraşului, să nu încerce să mintă cetatenii Mangaliei în mod josnic şi să boicoteze aceste acţiuni electorale dictate de disperarea lui Tusac".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218