REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

FURT din magazin la Medgidia! Reprezentanţii societăţii au pus mâna pe HOAŢĂ!

FURT din magazin la Medgidia! Reprezentanţii societăţii au pus mâna pe HOAŢĂ!

Replica API 16 martie 2015 | 11:15 1078

Întâmplare uimitoare la Medgidia! Reprezentanţii unui magazin universal, situat pe strada Independenţei, au observat că le lipseşte o sumă de bani, motiv pentru care au decis să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Acest lucru avea să elucideze misterul, în imagini fiind surprins momentul când o femeie lua cu lejeritate banii de pe tejghea.

Totul s-a petrecut în dimineaţa de duminică, 15 martie, în cadrul unui magazin universal din Medgidia, S.C. Mezozoaica SRL, situat pe strada Independenţei. În timp ce angajaţii erau ocupaţi pentru a onora cererile clienţilor, o femeie a profitat şi a sustras o sumă de bani de pe tejghea. Imediat ce reprezentanţii societăţii au observat lipsa banilor, au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi le-au distribuit pe internet, alături de mesajul: „Vă rugăm să ne spuneţi dacă o recunoaşteţi. Locuieşte în zona nord a oraşului Medgidia iar astăzi (15 martie – n.r.) a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce fura bani de pe biroul magazinului”. În imagini se poate oberva cum femeia vorbeşte cu clienţii şi cu angajatul magazinului, după care, atunci când rămâne singură în faţa banilor, (minutul 1.57 din video) îi ia şi pleacă zâmbind. Văzând cele întâmplate, oamenii şi-au unit forţele pe internet, astfel reuşind să dea de urma ei. Presupusa făptaşă se numeşte Elena C., din Medgidia, care susţine că lucrează ca asistent medical generalist. Păgubiţii au luat legătura cu aceasta, care a promis că va returna banii. “Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să identificăm această persoană! Furtul nu este o soluţie pentru nimeni. Ştim cine este doamna şi în urmă cu câteva minute ne-a anunţat ca mâine ne va înapoia banii. Se pare că a fost nevoie să distribuim fotografia şi numele ei ca să simtă ce lucru grav a facut!”, au precizat păgubiţii. Însă, nu de aceeaşi părere sunt şi cei care au auzit de cele întâmplate, ei considerând că făptaşa a scăpat ieftin. “Eu o băteam, cum să faci aşa ceva? Trebuie făcută de râs, reclamată!” – sunt de părere oamenii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218